The 10 Sébak Anabolik Séptétik Lébat Popular dina 2019

Urang sadayana tiasa satuju yén binaraga mangrupikeun salah sahiji prakték pangkolotna anu tujuanana pikeun ningkatkeun rupa individu, khususna lalaki. Nalika sadayana hits gym dina hasil anu dipikahoyong anu béda, pangbagi umum nyaéta unggal hoyong katingali langkung saé, ngaduruk lemak tambahan sareng tambihan otot deui. Pikeun awéwé, restorasi tampilan feminin anu pikaresepeun mangrupikeun ekspektasi konci saatos binina. Nanging, pikeun ngahontal ieu, anjeun kedah milih anu leres Steroid anabolik (AAS) pikeun ngalaksanakeun naon anu anjeun pikahoyong.

Kami nyiptakeun pituduh pembeli ieu ngeusi tips sareng saran pangpayunna pikeun ngabantu anjeun milih anu sampurna Steroid anabolik (AAS) bahan baku.

Ngajual panas stéroid Raw bahan Lolobana Kasohor disuntik stéroid Raw bahan Bahan Beungeut Bélar Pangsaéna
Téstostéron Enathate / Tes E

rating:★★★★★

Trenbolone asétat / Tren Ace / Tren A

rating:★★★★★

Methandrostenolone / Dianabol / Dbol

rating:★★★★★

Naha urang ngangkat eta:

  1. Stéroid penjualan pangbadagna bahan ti kami dina sababaraha taun katukang
  2. Stéroid dasar na paling ngusulkeun nyuntik
  3. Bir pangbasajanna sareng paling murah stéroid bahan baku
  4. Stéroid paling silih sareng paling dampu dina pasar.
Naha urang ngangkat eta:

  1. Sanyawa Tren pang populerna diantara atlit kinerja
  2. Trenbolone Acetate langkung kuat batan Trenbolone Enanthate kusabab éster Enanthate nyandak seueur massa dina sanyawa na.
  3. Kaseueuran pamaké mimiti nganggo hormon Trenbolone salawasna nyaéta Trenbolone Acetate.

Naha urang ngangkat eta:

  1. Konsumén paling pikaresep lisan bulk bulk stéroid
  2. Dianabol tiasa mangpaat pisan pikeun gedong-gedong.
  3. Balukar tina Dianabol langkung gampang ditangkep sakali pamitan dibereskeun dibandingkeun stéroid.

Pariksa Harga Rincian More Pariksa Harga Rincian More Pariksa Harga Rincian More

Ieu mangrupikeun Luhur Sébida Anabolik Popular 10 Terkenal:

Ngaran Steroid anabolik anu pang populerna

Pilihan stéroid anu pang populerna nyaéta:

Ngaran Steroid anabolik pangpentingna

Ku rating pamaké, stéroid anu paling efektif nyaéta:

The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Ngarti tipena béda stéroid anabolik

Aya sababaraha spésifikasi penting pikeun milarian nalika milih Steroid Anabolik. Anjeun tiasa ngamimitian ku ngabandingkeun bédana tujuan pikeun milih anu sampurna pikeun diri anjeun.

Jalma milih tipena béda pikeun tujuan anu béda:

  • bulking stéroid pikeun ngawangun otot
  • stéroid kinerja pikeun kakuatan sareng daya tahan
  • motong stéroid pikeun ngaduruk gajih
  • Alesan anu dianggo pikeun nyababkeun penyembuhan sareng pamulihan sareng ningkatkeun metabolisme.

Pikeun tujuan medis sareng haram, AAS tiasa dicandak:

  • ku sungut
  • sakumaha pelet diimukeun dina kulitna
  • ku suntikan
  • ngalangkungan kulit salaku krim atanapi gél
Bentuk lisan dicandak ku sungut. Aranjeunna kaasup:

  • Mesterolone (bubuk Proviron)
  • Methandienone (bubuk Dianabol)
  • Oxandrolone (bubuk Anavar)
  • Oksmétolone (bubuk Anadrol)
  • Stanozolol (bubuk Winstrol)

Bentuk suntikan di antarana:

  • Téstostéron enanthate bubuk
  • bubuk Trenbolone asétat
  • Bahan atah undecylenate Boldenone (Equipoise)
  • Methenolone enanthate powder (Primobolan)
  • Bubuk decanoat Nandrolone (Deca Durabolin)

Bandingkeun Steroid anabolik anu pang populerna di 2019

Ngaran Produk Testosteorne bubuk Enanthate bubuk Dianabol bubuk Trenbolone asétat Bubuk Anavar (Oxandrolone) bubuk Stanozolol Tumuwuhna Hormone manusa bubuk Nandrolone Decanoate Boldenone Undecylenate atah Bubuk Propionan Drostanolone bubuk Enanthate Methenolone
motong ◆◆◆ ◆◆◆ ◆◆◆◆◆ ◆◆◆◆◆ ◆◆◆ ◆◆ ◆◆◆◆ ◆◆◆◆ ◆◆◆◆◆ ◆◆◆◆◆
Bulking ◆◆◆ ◆◆◆ ◆◆◆◆◆ ◆◆◆◆◆ ◆◆◆ ◆◆ ◆◆◆◆ ◆◆◆◆ ◆◆◆◆◆ ◆◆◆◆◆
Balukar samping ◆◆◆ ◆◆◆ ◆◆ ◆◆ ◆◆◆ ◆◆◆ ◆◆◆◆ ◆◆

Kami 10 Paling Sébat Anabolik Séptida Popular

The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

1: bubuk téstostéron

Harita: ★★★★★

Description:

Téstostéron nyaéta stéroid anabolik utama anu saleresna dilakukeun ku awak anjeun sacara alami. Ayeuna bari stéroid ieu écés ngabantosan pikeun ngabentuk otot maskulin sareng kakuatan anu anjeun gaduh, éta ogé tanggung jawab pikeun sipat lalaki séjén sapertos sora jero anjeun sareng rambut raray. Nalika dianggo salaku ubar ningkatkeun kinerja, Testosteron bakal ngabantosan kanaékan ukuran sareng kakuatan otot anjeun, ngirangan karusakan otot, sareng ningkatkeun pamulihan otot.

Fitur konci

  • Téstostéron kalayan éster panjang laun
  • Popularitas luhur
  • Bentuk pangumumna anu dianggo di sakuliah dunya ku atlét anu ngabantosan kinerja
The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

2: bubuk Trenbolone

Harita: ★★★★★

Description:

Trenbolone sacara lega dianggap salaku salah sahiji stéroid anabolik kuat anu kantos diciptakeun. Kanyataanna, éta lima kali langkung kuat tibatan téstostéron alatan rasio androgenik 500 mun 500 dibandingkeun 100 ka 100. Pikeun binaragawan, khususna, ieu mangrupikeun stéroid anu populér mung kusabab gancang aranjeunna tiasa ngémutan otot sareng ningkatkeun kakuatan. Éta ogé mangpaat pikeun anu hoyong ngaduruk gajih leuwih gancang ti éta bakal alami.

Fitur konci

  • Éster ranté pondok pisan tina Trenbolone
  • Injeusi harian mindeng dianjurkeun
  • Paling mangpaat pikeun jalma anu neangan gain gancang
The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

3: bubuk Anavar (Oxandrolone)

Harita: ★★★★★

Description:

Anavar ngawakilan salah sahiji stéroid anabolik lisan paling populér sadaya waktos, sareng ieu kusabab kasabaran alam na. Ieu salah sahiji stéroid anabolik sababaraha anu tiasa dipaké aman ku lalaki sareng awéwé, sareng éta ogé salah sahiji anu paling efek samping anu ramah. Sanajan kitu, dina sababaraha bunderan Anavar kunaen teu kirang underappreciated sifat alam nu hampang, tapi ieu umumna kusabab ekspektasi teu realistis.

Fitur konci

  • Stéroid anabolik lisan pang populerna sadaya waktos
  • Sakitu legana alatan alam saéh ogé
  • Sababaraha stéroid anabolik nu bisa dipaké aman ku lalaki sareng awéwé
  • Kacindekanna henteu ageung alatan alam hampang
The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

4: bubuk Nandrolone Decanoate

Harita: ★★★★★

Description:

Nandrolone Decanoate mangrupikeun salah sahiji stéroid anabolik anu sering dianggo diantara atlit ningkatkeun kinerja atlit. Éta dipikanyaho pikeun janten stéroid massa usum-luar biasa anu mangpaat, tapi ogé resep dina seueur bunderan atlit pikeun kauntungan terapi na. Kusabab kauntungan terapi anu hébat, hormon Nandrolone mangrupikeun salah sahiji stéroid anabolik anu paling mangpaat dina prakték médis.

Fitur konci

  • Stéroid anabolik pangilaharna dipaké di antara atlit anu ngabutuhkeun kinerja
  • Dipikawanoh pikeun anu stéroid massa diluar-musim anu rugi manéh pisan
  • Salah sahiji stéroid anabolik paling mangpaatna dina praktekna médis
The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

5: Boldenone Undecylenate atah

Harita: ★★★★★

Description:

Boldenone Undecylenate mangrupikeun téstostéron anu diturunkeun tina stéroid androgenik anabolik sareng mangrupikeun téstostéron anu dirobih sacara struktural. Ieu mangrupikeun parobahan anu sakedik dina beungkeut ganda tambahan dina posisi karbon hiji sareng dua. Éster Undecylenate ngamungkinkeun pikeun ngaleupaskeun puncak di Boldenone kira-kira 3-4 dinten saatos suntikan, kalayan séhat peluncuran hormon anu énggal-énggal kirang langkung dinten 21.

Fitur konci

  • Bagian stéroid anu paling alus teuing nyaéta kamampuanna pikeun masihan kakuatan awak
  • Akina sagala stéroid anabolik
  • Salah sahiji stéroid anu paling dipercaya ku atlit profésional sareng pendatang
The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

6: bubuk Dianabol

Harita: ★★★★★

Description:

Dianabol ngagambarkeun salah sahiji anu pang populerna sareng salah sahiji stéroid anabolik anu paling penting sadaya waktos. Tanpa aya patarosan, ieu stéroid lisan pang populerna anu kantos pencét pasar sareng salah sahiji stéroid anu pang populerna dina bentuk naon waé. Nalika ampir sok dipendakan salaku tablet lisan, Dianabol tiasa dipendakan salaku solusi anu disuntik, tapi papan nunjukkeun perdana administrasi.

Fitur konci

  • Stéroid anabolik pangpentingna sadaya waktos
  • Stéroid lisan pang populerna pikeun kantos ka pencét pasar
  • Stéroid anu paling sering dianjurkeun ku Arnold
The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

7: bubuk Stanozolol

Harita: ★★★★★

Description:

Nalika salah sahiji stéroid anabolik anu langkung terkenal, Stanozolol populér pisan di antawisna ku stéroid nganggo populasi. Ieu aya dina sababaraha cara anu stéroid anabolik anu cukup hampang anu tiasa dianggo sacara aman ku lalaki sareng awéwé. Sarua pentingna, éta parantos kabuktosan efektif pisan pikeun seueur upaya ningkatkeun pamutahiran.

Fitur konci

  • Stéroid anabolik nu leuwih dipikawanoh
  • Pang populerna di kalolobaan stéroid ngagunakeun populasi
  • Stéroid anabolik nu aman tiasa dianggo ku lalaki sareng awéwé
  • Kacida mujarab pikeun seueur usaha pikeun ningkatkeun pidangan
The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

8: Tumuwuhna Hormone Manusa

Harita: ★★★★★

Description:

Hormon Tumuwuh Manusa nyaéta hormon protéin anu dihasilkeun ku kelenjar hipofisis anterior. Ista pidana ku sadaya manusa anu tinggal, sareng aya dina tingkat pangluhurna nalika budak leutik. HGH ngagambarkeun salasahiji hormon pangpentingna dina awak manusa sabab mangaruhan tulang, otot rangka sareng organ internal, sareng muterkeun sababaraha pancén dina awak lianna.

Fitur konci

  • Hormon protéinna dihasilkeun tina kelenjar hipofisis anterior
  • Anu pang populerna di stéroid nganggo populasi
  • Hormon pangpentingna na awak manusa

Rincian More

The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

9: bubuk Drostanolone propionate

Harita: ★★★★★

Description:

Mayoritas sadaya Masteron di pasar bakal Drostanolone Propionate. Drostanolone Propionate mangrupikeun stéroid anabolik dihydrotestosteron (DHT). Khusus, Masteron nyaéta hormon DHT anu dirobih sacara struktural ku tambahankeun gugus métil dina posisi karbon 2, ieu ngajagaan hormon tina ngarobak metabolik ku énzim 3-hydroxysteroid dehydrogenase, anu kapanggih dina otot rangka. Ogé tiasa ningkatkeun sipat anabolik hormon na.

Fitur konci

  • Paling éster Drostanolone nu digunakeun ku atlit profésional sareng pendatang
    Anu paling aheng androgenic
  • Salah sahiji anu pang populer di kalangan jalma anu bersaing atanapi milarian
  • pikeun awakna langkung hiasan
The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

Stéroid paling populér

10: bubuk Methenolone Enanthate

Harita: ★★★★★

Description:

Methenolone Enanthate dianggap salah sahiji stéroid anabolik anu paling aman di pasar sareng nyayogikeun rating kaamanan anu alus pikeun nyokong klaim ieu. Nyatana, stéroid ieu parantos dianggo suksés pikeun ngubaran murangkalih sareng budak awéwé prématur tanpa karusakan. Hal ieu ogé resep pikeun osteoporosis sareng sarcopenia ..

Fitur konci

  • Nu paling sering dianggo nalika siklus motong, nalika gain massa
  • Stéroid rélatif panjang-akting
  • Stéroid anabolik lisan anu sakedik unik dibandingkeun kalolobaan stéroid anabolik lisan

Sumber Steroid anabolik anu tiasa dipercanten sateuacan Dipertimbangkeun sateuacan Meuli

Panaliti Béda Tipe Steroid

Anjeun tiasa sacara gampil mésér bubuk stéroid online sareng janten dikirimkeun henteu namina ka bumi anjeun. Nanging, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha panalungtikan sateuacan nyusun bubuk stéroid. Mimiti, panggihan naha anjeun ngagaduhan bubuk stéroid anu pas. Upami anjeun gaduh réréncangan di gim anu nganggo bubuk stéroid, panggihan mana anu aranjeunna anggo sareng naroskeun ngeunaan anu pangsaéna pikeun pamula. Anjeun ogé tiasa naroskeun nasihat ti tukang badan sanésna di forum online.

Maca ulasan ngeunaan macem-macem bubuk stéroid anjeun tiasa resep ogé mangpaat. Khususna, anjeun kedah terang kumaha bubuk stéroid dianggo, jinis program latihan sareng latihan anu tiasa dilaksanakeun kalayan aranjeunna sareng kamungkinan efek samping. Upami anjeun gaduh kaayaan anu tos aya, panggihan kamungkinan downsides ku ngagunakeun bubuk stéroid tinangtu anjeun saatosna.

Pilih Supplier Steroid Terpilih

Di Tiongkok, aya seueur perusahaan pikeun rancang bubuk stéroid pikeun dijual. Nanging, upami anjeun mésér bubuk stéroid sacara online, anjeun henteu kantos terang asal na suplemén. Aya pasar jero taneuh pikeun bubuk stéroid di sakuliah dunya sareng seueur laboratorium jero taneuh, khususna ti Éropa, tiasa ngintunkeun bubuk stéroid anabolik anjeun teu ilegal. Pikeun kaséhatan anjeun, langkung saé langkung-langkung mesen bubuk stéroid anu disatujuan ti perusahaan-perusahaan anu terkenal.

Bekerjasama sareng Kami, Urang Bisa Ngalaksanakeun

  1. Produk urang dihasilkeun dina cGMP sareng kualitasna tiasa dilacak.
  2. Kemurnian Dijamin teu kurang ti 98%. COA; HPLC; Laporan tés HNMR tiasa disayogikeun.
  3. Kamampuh kami suplai langkung stabil sareng ngajadwalkeun produksi masal teratur.
  4. Kami ngagaduhan pangalaman anu saé pikeun ngaladénan pasar-pasar luhur di sakumna dunya.
  5. Gawe bareng sareng pabrik urang langsung, anjeun tiasa ngirangan biaya anjeun.

The 10 Bahan Panyawutan Anabolik Anabolik Kalolobaan 2019 dina XNUMX

FAQs Purchasing Raw Raw Stéroid Anabolik

Q: Kumaha carana nempatkeun pesenan ti perusahaan anjeun?

1. Anjeun tiasa ngirim kami pameseran pameseran dina situs wéb atanapi ka email kami ([EMAIL PROTECTED]), petik anu bakal disayogikeun sakali ditampi.

2.Payment parantos parantos panampi & alamat anu disayogikeun.

3.Parang bakal dikirimkeun nomer pelacak, bungkusan gambar, nomer pelacak sareng perkiraan datangna kadatangan.

4.Goods ditampi sareng masihan komentar.

Q: Naon metode pamayaran anu tiasa ditampi perusahaan anjeun?

A: Transfer Bank; Persatuan urang Barat; MoneyGram; Bitcoin

Q: Sampel sayogi?

J: Leres, kaseueuran produk tiasa dikirim salaku conto gratis, tapi mun anjeun mayar biaya pengiriman.

Q: Kumaha carana mastikeun kualitas produk sateuacan nempatkeun pesenan?

A: COA, HPLC, HNMR sayogi. Sareng ujian Tulisan ku laboratorium pihak katilu bakal disayogikeun waktos ka waktos.

P: Kumaha ngajamin artos abdi aman?

A: artos tiasa dipundutkeun sateuacan barang dikirim.

Q: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman?

A: Dina 1 ~ 3 dinten damel saatos pamayaran dikonfirmasi. (Liburan cina teu kalebet).

Q: Naha aya diskon?

A: Leres, pikeun kuantitas anu langkung ageung, urang teras ngadukung pikeun harga anu langkung saé.

P: Naha anjeun tiasa ngajamin kasadiaan suplai?

A: Kabisaan suplai kami kacida stabil sareng ngajadwalkeun produksi masal teratur.