1.Naon téstostéron phenylpropionate? Kumaha éta jalanna?

Téstostéron nyaéta hormon jalu anu lumangsung sacara alami di awak manusa. Hormon anu dikaluarkeun sacara umum di lalaki ku testis. Hormon ieu maénkeun peran anu penting dina ningkatkeun penampilan lalaki ogé kamajuan seksual. Karakter lalaki, sapertos massa tulang, otot, produksi spérma, sareng drive séks, sadayana dirangsang ku téstostéron. Tapi, produksi téstostéron turun nalika umur. Di sisi sanésna, téstostéron mangrupikeun stéroid anabolik anu disuntikkeun kana awak pikeun ngabantosan ngawangun otot sareng ningkatkeun ciri jalu sanés. Saha waé anu ngalaman tingkat téstostéron rendah ogé disarankan pikeun nyandak téstostéron pikeun ngabantosan ningkatkeun produksi hormon alami dina awak.

téstostéron phenylpropionate (1255-49-8) mangrupikeun stéroid anabolik anu dianggo ku individu nalangsara tina épék téstostéron anu handap. Kurangna cukup téstostéron dina awak tiasa ngakibatkeun rupa-rupa masalah kaséhatan sapertos libido anu rendah, tingkat spérma anu handap, sareng tiasa ngareureuhkeun ngembangkeun karakter lalaki sapertos sora jero, janggut, atanapi otot nalika rumaja. Upami Anjeun milari ubar anu bakal ngabantosan anjeun dina wangunan otot ogé ngahontal tujuan anjeun salaku atlit, maka téstostéron phenylpropionate bakal janten suplemén pangsaéna. Stéroid anabolik ieu ngahasilkeun hasil kualitas salami anjeun nuturkeun paréntah dosis.

Ilaharna, produsén téstostéron ngagantelkeun ubar sareng éster anu béda-béda pikeun ngaktifkeun aranjeunna tetep aktif dina awak langkung lami. Phenylpropionate mangrupikeun salah sahiji éster umum anu napel téstostéron pikeun manjangkeun kahirupan aktif ubar kanggo sakitar 4 dugi dinten 5. Olahraga binaragawan sareng atlit anu dipimilik ku para pénylpropionate téstostéron aktif di dunya. Ubar kasebut ngabantosan aranjeunna ningkatkeun kakuatan awakna sacara total, ngawangun otot, sareng ogé ningkatkeun drive seksual. Nanging, sapertos nalika nganggo stéroid sanés, éta disarankeun pikeun teras-terasan mariksa ujian médis sateuacan anjeun ngamimitian nginum obat ieu. Kagunaan téstostéronprofionate bisa beda-beda ti hiji individu ka anu séjén.

Kumaha téstostéron phenylpropionate?

téstostéron phenylpropionate (1255-49-8) sapertos stéroid anabolik séjén merangsang awak anjeun pikeun ngahasilkeun hormon téstostéron langkung. Ubar mastikeun awak anjeun ngagaduhan tingkat téstostéron anu cukup sareng mantap. Sakali tingkat hormon lalaki ieu kacukupan dina sistem awak anjeun, anjeun otomatis bakal mimiti ngaraosan mangpaat, sareng anjeun tiasa gampang ngahontal tujuan karir. Hormon ieu ogé tanggung jawab ningkatkeun karugian gajih, ngajaga massa otot, sareng ngajagi anjeun tina Osteoporosis.

Pikeun naon pembina binar, otot langsing sareng kakuatan awak kritis kanggo pagelaran anu langkung saé dina latihan sareng lomba. Héstostéron hormon ogé ngabantuan dina pamulihan jaringan saatos latihan parah langkung seueur nalika siklus bulking. Hormon ieu ngabeungkeut kana Androgen Receptors (AR) pikeun ngagancangkeun leungitna gajih sareng pertumbuhan otot ogé ngalereskeun. Nanging, pikeun hasil phenylpropionate téstostéron anu hadé, anjeun kedah ngiringan dosis kalayan diet sareng latihan anu ditangtoskeun. Ngawartosan palatih sareng ahli gizi anjeun nalika anjeun ngamimitian nyandak dosis téstostéron phenylpropionate. Hubungi langsung ka dokter anjeun nalika anjeun perhatikeun aya efek samping parna pikeun ngindarkeun komplikasi kaséhatan salajengna.

2.Daur téstostéronprofionat téstostéron

Téstostéron phenylpropionate kedah dikaluarkeun pikeun sakitar 6 dugi ka minggu 8, gumantung kana anu anjeun kedah ngahontal ku tungtung siklus. Dokter anjeun ogé bakal mendesain anu pangsaéna téstostéron siklus phenylpropionate pikeun anjeun saatos nguji kaayaan médis anjeun. Kadang dokter tiasa nguatkeun periode dosis atanapi ngirangan. Pamariksaan médis biasa bakal penting pikeun ngawas prosés nginum obat nalika siklus. Téstostéron phenylpropionate tiasa dianggo nyalira nalika siklus atanapi nganggo stéroid anabolik sanés pikeun hasil anu langkung saé. Nanging, ulah ngagabungkeun ubar ieu tanpa konsultasi sareng ubar Anjeun.

Pamula disarankan pikeun ngamimitian ku dosages sareng siklus anu langkung pondok, anu tiasa disaluyukeun engké pikeun hasil anu langkung saé. Pangguna téstostéron pénylpropionate maju tiasa lengket periode maksimum minggu 8 atanapi seueur deui. Henteu ngirangan atanapi ningkatkeun siklus phenylpropionate téstostéron, upami dokter henteu parantos nyarankeun anjeun. Kadang medik tiasa ngeureunkeun siklus midway upami anjeun ngalaman efek samping parna anu tiasa ngakibatkeun komplikasi kaséhatan. Awak manusa meta béda sareng sababaraha ubar; sahingga, éta henteu otomatis yén ubar éta bakal dianggo pikeun anjeun sakumaha anu dipikahoyong.

3.Hasil téstostéron pénylpropionate

téstostéron phenylpropionate (1255-49-8), upami dianggo sacara leres, ngirimkeun hasil anu positif sareng pamustunganana bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan. Ku alatan éta, dosis anu leres, diet, sareng latihan anu bakal ngajamin hasilna kualitas anjeun. Ieu sababaraha hasil téstostéron phenylpropionate umum;

  • Tumuwuh otot, salah sahiji alesan kunaon anjeun kedah ngamimitian nyandak téstostéron phenylpropionate salaku binaragawan sabab ngabantosan naekeun otot. Otot maénkeun peran penting dina kahirupan binaragawan pikeun ngahontal yén anjeun kedah nyandak stéroid anu leres pikeun ningkatkeun ngembangkeun otot. Unggal binaragawan atanapi atlit ngaharepkeun gaduh otot langsing, anu tiasa dihontal ku nyandak ubar anu mujarab ieu.
  • Kaduruk lemak, siklus motong ogé penting saprak éta ngabantosan dina ngaleungitkeun kaleuwihan gajih awak dina awak. Téstostéron phenylpropionate mangrupikeun suplement motong anu pohara kuat sabab ningkatkeun métabolisme, anu gancang ngaduruk lemak awak. Anjeun tiasa nganggo ubar nyalira atanapi sakaligus sareng stéroid anabolik sanés anu bakal nyepetkeun prosés pembakaran lemak.
  • Pamulihan otot gancang sareng ngalereskeun, latihan tiasa kalolobaan kali manteng otot anjeun kusabab angkat beurat di gim. Ngilu anu anjeun ngalaman sanggeus éta tiasa ngahalangan latihan anjeun sareng sakapeung tiasa hésé pikeun anjeun neraskeun latihan. Nanging, nalika nyandak téstostéron phenylpropionate, éta kedahna paling pikahariwangeun anjeun saprak ubar ningkatkeun prosés penyembuhan jaringan. Otot anjeun bakal gancang nyageurkeun gancang pikeun ngamungkinkeun anjeun damel unggal dinten sareng ngagampangkeun anjeun pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong.
  • Ngaronjatkeun kakuatan awakna sacara total, kakurangan énérgi pikeun ngerjakeun sareng bersaing sacara efektif biasana tangtangan pangbadagna anu katempong seueur binaraga dina garis tugasna. Téstostéron phenylpropionate bakal naekeun tingkat énergi anjeun pikeun ngantosan anjeun ngalatih pikeun sababaraha jam sareng ngahontal cita anjeun sacara gancang.
  • Nguatkeun sistem tulang, osteoporosis tangtangan anu nyanghareupan jalma-jalma, sareng ubar ieu ngabantosan dina pajoang panyakit tulang ieu. Téstostéron phenylpropionate bakal ningkatkeun kaséhatan sistem tulang anjeun. Salila sababaraha taun ayeuna, medik parantos nganggo ubar ieu pikeun ngabantosan pasién osteoporosis. Panaliti nunjukkeun yén pénylpropionate téstostéron mangrupikeun salah sahiji obat anu paling kuat pikeun tarung leungitna kapadetan tulang.
  • Ningkatkeun drive séksual sareng napsu; tingkat téstostéron ditingkatkeun otomatis bakal ningkatkeun libido anjeun. Di sisi anu sanés, napsu anjeun ogé bakal ditingkatkeun. Ku sabab éta, ieu ngajadikeun téstostéron phenylpropionate produk anu hadé pikeun binaragawan sareng individu anu berjuang sareng drive séhat. Dina siklus bulking, napsu anjeun ogé bakal ningkat sareng ngagampangkeun anjeun pikeun ngahontal tujuan anu dipikahoyong.

Épéktér efek samping phenylpropionate

Sapertos ubar lain, téstostéron phenylpropionate (1255-49-8) ogé ngagaduhan gangguan anu sakitu dialaman ku pangguna anu nyalahgunakeunana. Anjeun kedah atos nuturkeun pituduh dosana upami anjeun hoyong ngirangan efek samping ieu. Nanging, kusabab pajeulitna awak manusa, aya sabagian jalma ngalaman efek samping sanaos nyandak dosis anu leres, tapi medika tiasa ngontrol éta. Sababaraha efek samping téstostéron phenylpropionate umum diantarana;

  • Ubar tiasa ngabalukarkeun jarawat sareng ruam dina awak anjeun
  • Bisa ngakibatkeun tekanan tinggi
  • Gynecomastia
  • Anjeun ogé tiasa ngalaman hypertrophy of prostat
  • Bisa nyababkeun botak pikeun sababaraha pangguna

Salaku tambahan, aya sababaraha efek samping minor anu anjeun tiasa ngalaman, anu ngaleungit dina sababaraha dinten. Aranjeunna kalebet, gatal-gatal sareng bengkak sakitar daérah suntikan, tapi upami éta parah tibatan anu disangka, dokter anjeun bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan ubar sampurna. Warta anu saé téh nyaéta seuseueurna efek samping téstostéron phenylpropionate tiasa diurus upami anjeun ngawartosan dokter anjeun dina waktosna. Entong neraskeun nyandak obat upami anjeun ngalaman salah sahiji épék di luhur tanpa persetujuan dokter anjeun. Kadang-kadang tiasa nangtang pikeun ngabalikeun épék parna upami nginum obat kasép.

Téstostéronna phenylpropionate Sagala Pembina Baday Peryogos

4.Téstostéron dosage phenylpropionate

Dosis anu pas salawasna ngajamin hasilna kualitas sareng dina waktosna pas. Disarankeun téstostéron dosage phenylpropionate dibasajankeun 100-200 mg anu kedah di lakukeun sakali unggal tilu dinten. Pikeun pangguna anu anyar, disarankeun pikeun ngamimitian kalayan dosis anu low dina siklus kahiji teras tiasa disaluyukeun dina siklus ieu. Dosis kudu dikaluarkeun liwat suntikan sareng intramuskular. Biasana, anjeun kedah nyandak obat kanggo sakitar 6-8 minggu. Tapi, ieu tiasa dirobih gumantung kana kumaha awak anjeun meta sareng téstostéron phenylpropionate. Anjeun dokter tiasa mamatahan anjeun mimitian kalayan dosis anu langkung handap tibatan 100mgs per dinten 3, saatos ningali kaayaan médis anjeun. Hadé disarankan ogé nyandak dosis téstostéron phenylpropionate pikeun nyegah ngembangkeun ciri jalu.

Di sisi sanés, binaragawan maju atanapi atlit 200mgs per dinten 3 bakal janten dosis anu sampurna pikeun ngahontal tujuan anu dipikahoyong. Pikeun hasil anu langkung saé sok ngiringan dosis anjeun kalayan diet anu leres sareng latihan anu langkung saé upami anjeun hoyong ngawangun otot atanapi nalika dina siklus motong. Ubar ieu tiasa dianggo barengan stéroid anabolik séjén, tapi ogé ngahasilkeun hasil kualitas nalika dianggo nyalira. Pikeun siklus bulking, anjeun panginten kedah tumpukan téstostéron phenylpropionate sareng stéroid sanés tapi ngalibetkeun dokter anjeun pikeun ngabantosan kombinasi anu pangsaéna. Ogé, émut turutan sadaya paréntah dosis saprak overdosing tiasa ngakibatkeun efek samping parna.

5.Téstostéron phenylpropionate satengah hirup

The phenylpropionate téstostéron boga kahirupan aktip ngeunaan 4 ka dinten 5 sakali disuntik kana sistem awak anjeun. Ku sabab kitu, obat kudu diémutan sakali dina unggal tilu dinten atanapi dua kali per minggu pikeun ngajaga suplai éstosting hormon téstostéron dina awak anjeun. Ieu ngajadikeun téstostéron phenylpropionate stéroid anabolik sampurna pikeun seueur binaragawan kusabab umur na anu aktip. Aya ogé cukup waktos pikeun suntikna anjeun nyageurkeun sateuacan anjeun nyandak dosis salajengna. Émut, téstostéron ogé ningkatkeun prosés penyembuhan otot, janten ubar ieu ngagaduhan suplemén anu pangsaéna pikeun atlit atanapi binaragawan.

6.Téstostéron phenylpropionate pikeun motong

bubuk téstostéron phenylpropionate ngajadikeun suplemén hébat dina motong siklus. Pasokan stabil tina hormon téstostéron ieu ningkatkeun metabolisme anu pamustunganana ngabantuan dina ngurangan lemak awak. Salaku pembina binér, anjeun kedah ngalangkungan siklus motong pikeun ngaleungitkeun lemak awak anu tiasa ngahalangan anjeun ngahontal tujuan. Lemak awak disimpen dina kulit jeung tiasa ngajantenkeun anjeun hésé ngembangkeun kualitas sareng otot lemes anu katingali. Salila mangtaun-taun ayeuna, rébuan atlit parantos nganggo éta pikeun siklus motong sareng bulking.

Anjeun tiasa ngagabungkeun téstostéron phenylpropionate sareng stéroid anabolik pangsaéna pikeun motong siklus sapertos Winstrol, Anavar atanapi trenbolone pikeun hasil anu langkung saé. Gumantung kana kaayaan ayeuna anjeun sareng naon anu anjeun pikahoyong, ubar anjeun bakal ngabantosan anjeun dina dosis motong anu leres pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun otot nalika anjeun motong lemak anu teu dihoyongkeun. Pikeun ningkatkeun penampilan awak anjeun umum salaku olahragawan atanapi binaragawan, maka anjeun kedah ngiringan dosén tumpukan phenylpropionate Testosteron kalayan diet anu ditangtoskeun ogé latihan.

7.Téstostéron phenylpropionate pikeun bulking

Di dieu anjeun ngan ukur ngagaduhan hiji tujuan, nyaéta pikeun meunangkeun massa otot dina waktu anu paling pondok mungkin. Binaragawan biasana ngamimitian ku siklus bulking, anu teras disusul ku siklus motong. Bodybuilders maju ogé ngalaman siklus bulking rutin pikeun meunangkeun sareng ngajaga tingkat massa otot. Téstostéron phenylpropionate mangrupikeun salah sahiji stéroid anabolik anu dianggo dina siklus bulking. Nanging, sababaraha atlit langkung milih tumpukan éta sareng obat-obatan sanés pikeun nyepetkeun hasilna. Siklus bulking ngalaksanakeun latihan anu beurat anu tiasa nahan otot anjeun, sareng upami anjeun henteu ngagaduhan suplemén anu pas sapertos téstostéron phenylpropionate, anjeun tiasa ngalaman nyeri parna.

Stéroid anabolik ieu merangsang tumuwuh otot ogé nyepetkeun prosés penyembuhan jaringan. Janten, nalika nyandak anjeun téstostéron phenylpropionate pikeun bulking, anjeun bakal mastikeun kauntungan otot massa sareng pemulihan jaringan gancang. Ubar kasebut ogé gaduh éster anu panjang, anu narjamahkeun ka umur anu langkung panjang, sahingga anjeun ngan ukur nyuntik dosis dua kali saminggu. Ku kituna, ngamungkinkeun daérah suntik dudung saencan bade langkung seueur dosage salajengna. Dokter anjeun, ahli gizi, sareng palatih kedah ngabimbing anjeun dina prosés bulking. Salawasna mastikeun yén aranjeunna sadar kana tujuan anjeun langkung-langkung nalika anjeun ngamimitian siklus atanapi motong siklus pikeun bimbingan anu ditangtoskeun.

Téstostéronna phenylpropionate Sagala Pembina Baday Peryogos

8.kauntungan téstostéron phenylpropionate

Téstostéron phenylpropionate nawiskeun rupa-rupa kauntungan pikeun pangguna anu ngagunakeun éta leres sareng turutan petunjuk dosage. Sama sapertos stéroid anabolik sanés, anjeun kedah nurutkeun pitunjuk panggunaan anu disayogikeun ku produsén téstostéron phenylpropionate sareng ubar anjeun pikeun anjeun resep ieu. Ubar ieu tos kabuktian mangpaat dina widang olah raga sareng médis. Ningali rupa-rupa ulasan téstostéron phenylpropionate, anjeun bakal dicatet yén seueur pangguna anu bahagia sareng nganyatakeun kapuasan saatos ngagunakeun stéroid anabolik ieu mujarab. Sababaraha mangpaat pénylpropionat téstostéron pangpentingna nyaéta:

Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Anavar (Oxandrolone) pikeun Bodybuilding(Muka dina tab pangotektak anyar)

Hirup hirup panjang

Bagian pangalusna ngagunakeun téstostéron phenylpropionate (1255-49-8) nyaéta yén anjeun ngan ukur kedah nyandak dosages anjeun dua kali per minggu. Éta ngajadikeun stéroid anabolik ieu minangka salah sahiji ubar anu paling dipikaresep ku binaragawan sareng atlit. Téstostéron phenylpropionate tetep aktip dina sistem awak anjeun sakitar 4 dugi ka dinten 5, anu nyayogikeun wilayah suntik anjeun cekap pikeun nyageurkeun sateuacan anjeun nyandak dosis salajengna.

Ngirimkeun hasil anu kualitas dina waktu anu singget

Téstostéron phenylpropionate mangrupikeun sababaraha stéroid anabolik gancang dina pasar ayeuna. Anjeun ngan ukur tiasa nyandak ubar ieu kanggo maksimal minggu 8, sareng anjeun bakal ngahontal tujuan anjeun naha ngagunakeun pikeun siklus motong atanapi bulking. Sanaos dokter anjeun tiasa manteng siklus gumantung kana tujuan anjeun atanapi kamajuan saatos nginum obat, éta masih ngagaduhan salah sahiji siklus dosis paling pondok dina dunya stéroid anabolik.

Ningkatkeun pagelaran anjeun

Salaku atlit atanapi binaragawan, anjeun peryogi énergi sareng kakuatan awak pikeun ngahontal tujuan karir anjeun. Téstostéron phenylpropionate ningkatkeun kamampuan anjeun sadayana dina latihan sareng kompetisi. Di sisi anu sanés, ubar ieu ngagaduhan peran anu penting pikeun ngabantosan atlit sareng binina binasa pikeun nyéépkeun otot sareng kacapean saatos latihan. Anjeun kedah mastikeun yén anjeun tumut sadaya paréntah dosis pikeun nikmati hasil anu kualitas. Ku waktos anjeun ngalengkepan daur phenylpropionate téstostéron anjeun, anjeun bakal mekarkeun kakuatan pikeun ngaliwat kompetisi sareng palatihan.

Pangobatan sagala pangaruh kakurangan téstostéron

Di dunya médis, dokter nganggo phenylpropionate téstostéter pikeun ngubaran pasien anu épék téstostéronik rendah sapertos drive seks anu séhat dina lalaki, osteoporosis, diantara panyakit sanés. Tingkat téstostéron rendah, khususna di lalaki, diterangkeun sareng masalah kaséhatan anu béda yén pénylpropionate téstostéron dianggo pikeun ngubaran. Salaku conto, nalika ciri lalaki reureuh ngembangkeun, maka ieu mangrupikeun salah sahiji ubar anu paling dipikaresep ku medis.

Balukar efek minimal

Sanaos sadaya stéroid anabolik datangna sareng sagala rupa efek samping, nyandak Testosteron phenylpropionate dosages bakal ngalaan efek anu parah pisan minimal upami anjeun nyandak leres. Ieu salah sahiji ti saeutik stéroid anabolik di pasar kalayan efek samping anu pangsaeutikna. Seuseueurna efek samping téstostéron phenylpropionate ngan ukur aya ka jalma anu nyalahgunakeun ubar. Salami anjeun tetep nurut sagala paréntah dosis, anjeun saé didieu, tur anjeun bakal ngaraosan sakalian tunjang téstostéron phenylpropionate.

9.Ulasan téstostéron phenylpropionate

Biasana, seueur konsumén nganyatakeun pendapat maranéhanana ngeunaan produk tinangtu liwat ulasan sareng rating. Ngan sapertos produk médis sanés, téstostéron phenylpropionate parantos nampi tanggapan anu béda-béda ti anu béda. Mayoritas pangguna wareg ku hasil anu disampaikan ku narkoba anu langkung-langkung di dunya olahraga dimana atlit sareng binaragawan nganggo éta pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan karir. Pikeun atlit, nginum obat ieu parantos ngabantosan seueur pikeun nimbulkeun otot dina siklus sareng ngaduruk gajih awak dina motong siklus.

Di dunya médis, Testosteron phenylpropionate parantos nampi rating anu saé sareng ulasan anu saé. Medics parantos ngalaporkeun kasuksésan ubar ieu dina pengobatan pangaruh téstostéron anu rendah dina jalu. Sakumaha anu disebatkeun baheula dina tulisan ieu, tingkat téstostéron anu handap tiasa ngakibatkeun low sex drive, osteoporosis, sareng reureuh dina ngembangkeun karakter lalaki sapertos deepening suara, janggut, antar. Rébuan pasien ogé muji phenylpropionate téstostéron saatos perawatan anu suksés pikeun sagala rupa panyakit.

The 10 Sébak Anabolik Séptétik Lébat Popular dina 2019(Muka dina tab pangotektak anyar)

Ogé, sababaraha pangguna ngawadulkeun gaduh pangalaman anu paling awon ku pénylpropionate téstostéron. Sanajan kitu, aranjeunna parantos nunjukkeun kaributan maranéhna pikeun overdose atanapi nyalahgunakeun téstostéron phenylpropionate. Awak manusa béda, sareng henteu unggal ubar anu dianggo pikeun réréncangan anjeun bakal otomatis dianggo pikeun anjeun. Kami salawasna mamatahan sadaya produk pamaké pikeun ngajalanan pamariksaan médis sateuacan aranjeunna ngamimitian nyandak dosages. Éta salawasna mangrupakeun ide anu sae pikeun ngalibetkeun dokter anjeun dina prosés dosén phenylpropionate téstosté pikeun pangalaman anu langkung saé.

10.Téstostéron phenylpropionate pikeun dijual

Aya seueur supplier téstostéron phenylpropionate sayogi boh online sareng di toko fisik di sakumna dunya. Nanging, anjeun kedah ati-ati upami anjeun kedah nampi ubar kualitas luhur anu bakal ngajamin hasilna kualitas ku tungtung siklus anjeun. Henteu unggal produsén phenylpropionate téstostéron anjeun mendakan online asli, sawaréh aya anu ngan saukur nyandak artos, sareng aranjeunna henteu paduli kana hasil anu anjeun bakal kéngingkeun saatos nyandak dosage anjeun. Sateuacan anjeun mésér téstostéron phenylpropionate, mimiti ngalakukeun panalungtikan anjeun. Pastikeun anjeun ngartos kumaha supplier téstostéron phenylpropionate gawé sateuacan anjeun mesen. Maca ulasan pelanggan anu béda-béda ogé ningali rating perusahaan.

Kami téh téstostéron phenylpropionate téstostéron ngarah sareng produsén di daérah. Situs wéb kami marahmay ku anjeun, ku kituna anjeun tiasa sacara gampang ngadamel pesenan anjeun nganggo smartphone, tablet, atanapi desktop tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Kami salawasna mastikeun yén urang nganteurkeun sadaya produk dina jangka waktu anu paling pondok. Anjeun tiasa mésér bubuk phenylpropionate téstostéron dina bulk atanapi cukup ngan ukur kanggo siklus atanapi motong siklus anjeun. Eling, teu langkung gampang kumaha anjeun tiasa nampi obat, ulah ngamimitian nyokotana tanpa petunjuk dokter.

Di sagigireun, urang salawasna mamatahan para pelanggan anu satia pikeun ngartos naon hukum-hukum di negri masing-masing ngeunaan mésér atanapi gaduh stéroid anabolik sateuacan aranjeunna ngadamel pesenan dina platform kami. Kami henteu hoyong nempatkeun konsumén urang dina masalah sareng penegak hukum pikeun mésér produk kualitas urang. Konpirmasi sareng dokter anjeun naha aya larangan anu nalika mésér témbong binérah phenylpropionate. Anjeun tiasa ogé ngahubungi kami iraha waé anjeun peryogi mesen atanapi nalika anjeun gaduh masalah atanapi patarosan ngeunaan produk kami. Wakil méja bantosan kami siap siap ngawula ka anjeun.

Téstostéronna phenylpropionate Sagala Pembina Baday Peryogos

11.Téstostéron phenylpropionate vs téstostéron propionate pikeun binaraga

Teu aya bédana anu signifikan antara dua ubar saprak digawé dina cara anu sami. Éta kabéh stéroid anabolik, sareng aranjeunna bagikeun satengah hirup anu sami ngeunaan 4 dugi ka dinten 5. Anjeun tiasa milih nyandak dua tina dua na tetep hasil anu sami. Duanana téstostéron phenylpropionate sareng propionate téstostéron dianggo ku binaragawan ngabantosan aranjeunna dina ngawangun otot sareng siklus motong. Ubar ningkatkeun tingkat hormon téstostéron dina awak, anu matak nyababkeun ningkat seks séwang-séwangan, kamekaran otot, sareng motong lemak awak kaleuleuwihan. Seueur atlit ogé nganggo salah sahiji ubar dua pikeun ningkatkeun kamampuan aranjeunna sabab ningkatkeun kakuatan awakna sadayana anu ngamungkinkeun aranjeunna bersaing sacara efektif.

Téstostéron phenylpropionate sareng propionate téstostéron ngan ukur bénten dina struktur kimia na, tapi aranjeunna bagikeun mayoritas ciri. Dosis pikeun dua stéroid anabolik ogé kedah dilakukeun dua kali per minggu. Nanging, konsultasi sareng dokter anjeun pikeun obat-ubatan pikeun nganggo babarengan pikeun dua hasil anu langkung saé. Éta moal asup akal pikeun nyandak duanana téstostéron phenylpropionate sarta téstostéron propionate dina siklus anu sami. Nyandak sakaligus-langkung bakal langkung mangpaat, tapi sok pastikeun sareng dokter anjeun. Anjeun tiasa mésér duanana stéroid anabolik dina wéb kami.

Rujukan

El Osta, R., Almont, T., getol, C., Hubert, N., Eschwège, P., & Hubert, J. (2016). Anabolik stéroid nyiksa na infertility jalu. andrology dasar na klinis, 26(1), 2.

Tretzel, L., Thomas, A., Geyer, H., Gmeiner, G., Forsdahl, G., Pop, V., ... & Thevis, M. (2014). Anggo bintik-bintik getih garing dina analisa kontrol doping éster stéroid anabolik. Journal of farmasi jeung analisis Kalautan, 96, 21-30.

Bhawani, SA, Sulaiman, O., Hashim, R., & Ibrahim, Bungbulang (2010). Analisis lapisan kromatografis tina stéroid: Pamariksaan. Journal Tropical Panaliti Farmasi, 9(3).

Solimini, R., Rotolo, MC, Mastrobattista, L., Mortali, C., Minutillo, A., Pichini, S.,… & Palmi, I. (2017). Hepatotoxicity pakait sareng pamakean teu leres tina stéroid androgenik anabolik di doping. Eur blk Med Pharmacol Sci, 21(1 Suppl), 7-16.