1. Naon bubuk Tadalafil ieu?

bubuk Tadalafil (171596-29-5) mangrupikeun pangobatan resep anu sayogi dina rupa bentuk lisan sapertos tablet sareng bubuk. Ubar ieu sayogi di pasar di handapeun nami merek anu béda sapertos Adcirca sareng Cialis. Ogé, tadalafil wujud dina bentuk umumna. Nanging, anjeun henteu disarankan pikeun ngagunakeun bubuk tadalafil umum sabab éta mungkin kakurangan sagala kakuatan ubar anu asli; sahingga, anjeun kedah ati-ati nalika mésér obat ieu sapertos tadalafil. Pastikeun yén anjeun mésér formulir tadalafil anu leres pikeun hasil anu langkung saé. Dokter anjeun bakal nungtun anjeun ngeunaan kumaha sareng dimana mésér bubuk Tadalafil anu berkualitas.

Tadalafil (171596-29-5) dianggo dina nami merek anu béda pikeun ngubaran sagala rupa kaayaan kaséhatan. Salaku conto, Cialis biasana dianggo dina pangobatan disfungsi éréksi atanapi peluh dina lalaki ogé hipertrofi prostatic jalu, anu umumna disebut salaku prostat anu ageung. Di sisi anu sanés, Adcirca, anu ogé merek tadalafil sanésna dianggo dina hiperténsi arteri pulmonalis. Adcirca ogé dianggo pikeun ningkatkeun kamampuan latihan di boh lalaki sareng awéwé kakurangan tina hiperténsi arteri pulmonal.

Éta salawasna disarankan pikeun nyandak ubar ieu dina hidayah dokter anjeun pikeun nyegah ngalaman efek samping parna. Henteu masalah kumaha anjeun tiasa ngaksés bubuk tadalafil kalayan gampang teu nyandak éta tanpa aya pamariksaan médis. Ngan kusabab ubar parantos nyambut damel pikeun réréncangan anjeun, éta henteu otomatis anu bakal nganteurkeun hasil kualitas pikeun anjeun. Awak manusa béda, sareng éta dokter anjeun kedah mutuskeun dosis anu leres pikeun anjeun saatos ningali kaayaan kaséhatan anjeun. Nalika nyalahgunakeun atanapi overdosed, tadalafil tiasa ngakibatkeun épék parna anu parah hargana dibalikkeun sareng sakapeung teu tiasa malikkeun.

2.Kumaha bubuk Tadalafil tiasa dianggo?

Bubuk Tadalafil mangrupikeun pangobatan anu kagolong kana kelas ubar anu katelah inhibitor 5 jinis phosphodiesterase (PDE5). Sadaya ubar dina kelas ieu damel sareng cara anu sami sareng dianggo ku medika pikeun ngubaran kaayaan kaséhatan anu ampir sami. Ilaharna, ubar dikategorikeun dina kelompok anu béda anu disebut kelas. Kelompok ieu ngagaduhan obat-obatan anu ngandung sipat anu sami sareng anu damel sareng cara anu sami. Tadalafil ngabantosan dina rélaxasi tina kandung kemih sareng otot prostat, anu nambihan gejala hipérplasia héplplasia (BPH) anjeun anu kalebet; Ngilu bari kencing, kasulitan urination sareng pendesak atanapi biasa kedah urinate.

Ubar ieu ogé ningkatkeun aliran getih awak anjeun ka sirit, anu tiasa ngabantosan dina ngajaga sareng ngajaga cacakan. Tadalafil biasana dianggo pikeun pangobatan disfungsi éréktil di lalaki, tapi éta ngan ukur ngabantosan anjeun sakali dibere sacara séksual. Cacakan penal lumangsung nalika sirit janten ngeusi getih. Édikasi lumangsung sanggeus pembuluh getih anu nyayogikeun pikeun ngalebetkeun getih sareng ningkatkeun pasokan getih bari anu ditugaskeun ngaleungitkeun getih tina kontrak sirit. Nalika getih ngumpul dina sirit anjeun, éta ngabalukarkeun cacakan. Studi parantos nunjukkeun tadalafil ningkatkeun kamampuan pikeun ngahontal érek éksprési sareng sustainable pikeun seuseueurna lalaki anu ngagaduhan disfungsi erectile.

Pikeun PAH, ubar ieu santai kapal getih anjeun dina bayah anjeun pikeun ningkatkeun aliran getih, anu salajengna ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun laksana. Nalika nginum obat ieu, anjeun, janten, ngagaduhan kakuatan anu cekap pikeun ngerjakeun sababaraha jam sareng ngahontal tujuan anjeun dina waktos anu paling pondok mungkin.

3.Kumaha cara nyandak bubuk Tadalafil?

Nasihat medis anu anjeun kedah nyandak bubuk tadalafil sahenteuna 30 menit sateuacan anjeun kalibet dina kagiatan seksual. Ubar kasebut bakal kapaké nalika anjeun nginum nganggo atanapi tanpa tuangeun. Anjeun kedah ngan ukur nyandak tadalafil upami anjeun hoyong jinisna. Nanging, pikeun lalaki anu bakal mikaresep séks spontan langkung ti tilu kali atanapi langkung dina saminggu, maka aranjeunna tiasa angkat pikeun dosis poean, anu asalna dina dua dosis, 2.5mg sareng 5mg. Dosis anu disarankeun unggal dinten nyaéta 10mg, tapi upami henteu cekap pikeun anjeun, ubar anjeun tiasa nambihan dosis ka 20mg. Nanging, konsultasi ka dokter anjeun sateuacan ngarobih dosis pikeun ngindarkeun efek samping bubuk tadalafil maju.

Tadalafil ngan ukur tiasa dicandak sakali unggal jam 24. Nalika anjeun henteu kéngingkeun édikasi anu anjeun ngarepkeun, ulah tambahkeun dosis anu sanés dina dinten anu sami. Hal ieu umum pisan pikeun pangguna tadalafil mimiti-waktos ngalaman tunda dina hasil anu dipikahoyong. Awak manusa béda, sakumaha anu dinyatakeun tadi dina tulisan ieu. Sababaraha jalma panginten bakal ngalaman hasil bubuk tadalafil dina waktos menit 30 samentawis anu sanésna aranjeunna ngalaman telat. Tapi, dokter nyarankeun yén anjeun nyandak dosis obat pikeun sakitar dalapan dinten sateuacan mutuskeun pikeun milari dosis anu langkung luhur atanapi pilihan perawatan anu béda.

Anjeun henteu kedah nyandak bubuk tadalafil kalayan ubar disfungsi éréksi atanapi sanésna. Ku sabab éta, nginpokeun ka dokter anjeun upami anjeun nyandak obat-obatan ED anu sanés sateuacan anjeun ngamimitian dosis tadalafil anjeun. Sanaos aya rupa-rupa alternatif tadalafil di pasar, sapertos sildenafil, Viagra, Spedra, sareng Cialis, anjeun henteu kedah ngarawat nyandak naon waé sareng tadalafil; éta bisa ngakibatkeun épék samping parna. Candak ngan ukur hiji waktos tapi dibawah nasihat dokter anjeun. Salian ti éta, upami anjeun nyandak ubar nitrat pikeun ngubaran masalah jantung atanapi nyeri dada sapertos isosorbide dinitrate, nitroglycerin, isosorbide mononitrate, sareng ubar rekreasi sapertos poppers, anjeun ogé disarankan pikeun ngajauhan nyandak bubuk tadalafil. Ngagabungkeun tadalafil sareng obat nitrat tiasa ngakibatkeun panurunan parah dina tekanan darah.

Pikeun dina sisi anu aman, nginpokeun ka dokter anjeun ngeunaan sagala pangobatan anu anjeun perawat atanapi upami anjeun aya dina sagala perawatan anu sateuacan anjeun nyandak tadalafil. Bisi anjeun ngalaman cacakan anu nyeri, atanapi édikasi nyandak langkung lami tibatan jam 4 ogé langsung ngawartosan ubar anjeun. Érek anu dipanjangkeun tiasa ngaruksak otot sirit anjeun. Ogé, upami anjeun alérgi kana tadalafil, ulah risiko nyandakana sareng ngantosan dokter anjeun terang yén anjeun bakal milihan alternatif anu langkung aman. Tadalafil mangrupikeun ubar anu pohara kuat pikeun disfungsi éréktil, tapi kedah diurus kalayan seueur perawatan pikeun nyegah épék maju. Kelet dina dosis anu ditunjuk pikeun hasil anu langkung saé.

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Tadalafil

4.Bubuk Tadalafil Mangpaat

Ilaharna, bubuk tadalafil dipaké dina pengobatan masalah fungsi seksual lalaki sapertos peluh sareng disfungsi erectile. Salian ti ningkatkeun stimulasi seksual, tadalafil ogé ningkatkeun aliran getih kana sirit pikeun ngabantosan lalaki pikeun ngauangan sareng ngiringan érek-élek anu langkung lami. Ubar ieu dipikanyaho pikeun ngabantosan lalaki dina gaduh pangalaman kelamin anu berkepanjangan. Pangguna Tadalafil ngiringan érek sareng anu langkung lami. Nanging, ubarna kedah diémutan mung sakali per dinten sareng 30 menit sateuacan jinisna.

Di sisi anu sanés, bubuk tadalafil ogé dianggo dina pengobatan gejala hipérplasia (BPH) benign. Ubar nolak gejala BPH sapertos aliran lemah, susah dina ngamimitian aliran cikiih, sareng sering kencing, khususna tengah wengi. Di dieu tadalafil ngabantosan anjeun ku sayah tina kandung kemih sareng otot prostat. Nanging, ulah mésér sareng mimitian nganggo bubuk tadalafil sanaos anjeun ngalaman gejala BPH sateuacan anjeun ngalaman uji médis. Inget ubar kedah diresmikeun ku professional médis sepanjang waktos.

Dokter ogé resep bubuk tadalafil ka individu anu ngagaduhan hiperténsi arteri pulmonal (PAH). Ieu mangrupikeun kaayaan dimana tekanan darah tinggi dina pembuluh anjeun anu ngalaksanakeun getih kana bayah, sareng anu nuju lieur, sesak engapan, sareng sayah. Seueur jalma anu ngalaman kaayaan ieu nyababkeun hésé ngalakukeun latihan rutin. Tapi, wartos anu saé nyaéta bubuk tadalafil maénkeun peran penting dina ngabantosan penderita PAH pikeun ngalaksanakeun pagelaranna ku cara ngirangan épék kaayaan dina awak.

Nanging, tadalafil moal ngajagi anjeun tina panyawat séksual, anu kalebet hépatitis B, HIV, sifilis, sareng gonorrhea, diantarana. Sadayana, pastikeun anjeun gaduh séks anu aman sareng dijagi unggal waktos. Bisi anjeun henteu yakin ngeunaan kumaha ngajaga diri nalika séks, anjeun tiasa nganggo kondom latex. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, konsultasi ka tukang ubar anjeun atanapi dokter.

5.Dosis bubuk Tadalafil

Dosis Tadalafil tiasa bénten-béda ti hiji pangguna ka anu sanés, gumantung kana alesan pikeun panggunaanana. Kaayaan kaséhatan anjeun sareng kumaha awak anjeun ngabales ubar ogé bakal pangaruh dosage anjeun. Nanging, éta salawasna disarankeun yén anjeun mimitian kalayan dosis anu disarankeun, anu tiasa ditambihkeun ku dokter anjeun saatos ngaevaluasi kamajuan nginum obat. Pernah salereskeun dosisna bari henteu ngawartosan ubar anjeun sabab tiasa ngakibatkeun pangaruh anu parah atanapi gagal pikeun ngirimkeun hasil anu diperkirakeun. Dosages bubuk Tadalafil nyaéta saperti kieu;

Dosfektur Déktik Erotét Déwasa

Dosis bubuk tadalafil ieu dilakukeun pikeun jalu kalayan kasusah pikeun meunang sareng ngadukung érek. Dosis awal anu disarankeun nyaéta 10mg anu kudu diidinan sacara oral sakali per dinten atanapi 30 menit sateuacan asup kana kagiatan seksual. Upami anjeun henteu ngalaman hasil, anjeun kedah neraskeun nyandak dosis biasa anjeun dugi ka dalapan dinten, teras didatangan dokter anjeun pikeun nyaluyukeun dosisna. Sababaraha jalma ngalaman nyangsang dina kéngingkeun hasil, khususna anu munggaran waktos ngirim tadalafil. Sanajan kitu, dosisna tiasa dironjatkeun ka 20mg pér dinten. Pangropéa tina dosis bubuk tadalafil kisaran ti 5 ka 20mgs anu kedah di lakukeun sakali per dinten sakumaha diperyogikeun atanapi sateuacan kagiatan seksual. Tadalafil pikeun dosage ED gumantung kana kasabaran sareng efektivitas individu. Dosisna tiasa diturunkeun salajengna pikeun para pangguna anu ngalaman efek samping maju sanajan saatos nyandak dosis pangandapna 10mgs pér poé.

Pikeun panggunaan bubuk tadalafil sapopoé, dosis lisan awal sakali unggal dinten nyaéta 2.5mg sareng kedah di ajak waktos anu sami unggal dinten, tanpa ningal waktos kagiatan seksual. Dosis ieu dilakukeun pikeun pangguna anu hoyong jinisna tilu atanapi langkung kali per minggu. Di dieu, dosis pangropéa dibasajankeun 2.5 ka 5mgs per dinten sareng kedah dieusian sacara oral sakali unggal 24 jam.

Dosis bubuk Tadalafil pikeun Benign Prostatic Hyperplasia (BPH) sareng disfungsi erectile (ED)

Anjeun ogé tiasa nyandak tadalafil pikeun ngubaran dua kaayaan sakaligus, anu tiasa janten warta anu saé pikeun pangguna. Pikeun pengobatan anu suksés sareng ED sareng BPH, dosis anu disarankeun mangrupikeun dosis poéan 5mg, anu kedah di lakukeun sacara lisan dina waktos anu sareng. Di dieu, anjeun teu kedah mertimbangkeun waktos séksual anjeun tapi ngan ukur nempokeun petunjuk dosana pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong. Candak dosis anjeun dugi ka dokter anjeun nyarankeun anjeun ngeureunkeun saatos ngawas kamajuan nginum obat anjeun.

Dosis Tadalafil bubuk Pulmonari Hiperténsi

Pikeun perawatan anu suksés Hipertensi Pulmonary, anjeun kedah nyandak bubuk tadalafil 40mgs sakali per dinten. Anjeun teu kedah ngabagi dosis 40mgs dina sadinten atanapi bahkan nambahan atanapi ngirangan dosis.

Dosis tadalafil sawawa pikeun Benign Prostatic Hyperplasia

Pikeun pengobatan BPH, anjeun kedah nyandak 5mgs dosis tadalafil oral sakali per dinten sareng pastikeun anjeun nyandak waktos anu sami unggal dinten kanggo sakitar minggu 26. Dokter anjeun ogé tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan dosis poéan gumantung kana sabaraha awak anjeun ngabales dosages pikeun sababaraha minggu kahiji. Bisi aya efek samping maju terus ngahubungi dokter anjeun dina waktos sateuacan kaayaan parah.

6.Bubuk tadalafil satengah hirup

bubuk Tadalafil satengah hirup tetep aktip dina awak anjeun kanggo jam 36 saatos nyandak dosage anjeun. Éta ngajadikeun tadalafil mangrupikeun pilihan anu saé pikeun seueur pangguna anu badé ningkatkeun pangalaman seksual maranéhna. Nyandak dosis bubuk tadalafil sapopoé bakal ngabantosan anjeun tiasa langkung pondok sareng édisi langkung lami saatos nyandak dosis pikeun sakitar tilu dugi ka lima dinten pamakean anu munggaran. Pikeun lalaki anu henteu ngabales saé-dosana anu luhur, nyokot tadalafil dosana sapopoé tiasa pisan mangpaat. Dosages poéan idéal dina nyayogikeun ampir pamutahiran penting dina drive séksan anjeun.

Sok disarankan yén anjeun nyandak dosis bubuk tadalafil sakali per dinten sareng upami anjeun henteu kéngingkeun hasilna henteu nyandak dosis sanés dina jam 24. Hasil bubuk Tadalafil tiasa reureuh pikeun sababaraha pangguna, tapi sanés hartosna anjeun kedah nyandak dosis tambahan dina dinten anu sami. Pangguna bubuk tadalafil mimiti-waktos sigana ngalaman sababaraha telatna, tapi kalayan waktos aranjeunna ngahontal édikasi anu dipikahoyong.

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Tadalafil

7.Efek samping bubuk Tadalafil

Seueur salaku bubuk tadalafil mangrupikeun ubar anu mujarab pikeun ngabantosan individu dina ngarawat kaayaan kaséhatan anu béda, upami disalahgunakeun atanapi overdosed tiasa ngalaan anjeun ka sababaraha efek samping. Mayoritas na efek samping bubuk tadalafil alatan disalahgunakeun sareng kumaha awak anjeun réspon kana ubar. Biasana, sawaréh jalma-jalma sigana gagal ngaubat kauntungan narkoba sanajan saatos nyandak dosis anu leres. Sababaraha pangguna ogé tiasa ngalaman efek samping anu langkung saeutik ti anu sanés. Sababaraha efek samping tadalafil umum bisa ngaleungit ku waktos, sareng aranjeunna sapertos kieu;

Rieut kacida umumna bari nyandak bubuk tadalafil anjeun. Anjeun ogé tiasa ngalaman sakit hati, indigestion, seueul, siram, diare, sareng batuk. Nyeri di tukang anjeun, beuteung, suku, atanapi leungeunna ogé biasa pisan pikeun seueur pangguna tadalafil. Sakumaha anu disebatkeun, épék ieu kedah ngiles saatos sababaraha waktos, tapi bisi aranjeunna tetep langkung lami ti dipiharep nginpokeun ka dokter anjeun pikeun ngabantosan solusi. Warta anu saé téh ampir kabéh efek samping tadalafil ieu tiasa dikawasa.

Aya ogé sababaraha efek samping parah anu anjeun kedah milarian perhatian médis saatos anjeun mimiti ngalaman aranjeunna, sareng aranjeunna kalebet;

  • Leungiteun visi atanapi kabur nalika ningali tadalafil. Sababaraha pangguna sigana mimiti ngalaman kasusah dina visina saatos aranjeunna ngamimitian nginum obat ieu, sareng sakali éta kajantenan, nelepon dokter anjeun dina waktos anu paling pondok mungkin.
  • Naon waé parobahan dina visi warna ogé kudu dilaporkeun langsung ka fasilitas médis anu pangcaketna atanapi medik anjeun. Sababaraha pangguna tiasa janten kasusah dina ngaidentipikasi sababaraha warna, sapertos ngabedakeun bédana antara héjo sareng biru.
  • Masalah dédéngéan, ngirining dina ceuli, rugi, sareng panurunan pendengaran ogé efek samping parah anu sanésna anu bakal dialaman.
  • Erek anu dipanjangkeun anu salami langkung ti jam 4.
  • Ngilu dada sareng pusing, kulit anu peeling atanapi nyepet, ruam, bengkak létah, panon, biwir, sareng pameunteu.
  • Kasusah dina heureuy atanapi napasna ogé kudu langsung kajawab.

Paranti pikeun nginpokeun ka dokter anjeun ngeunaan efek samping canggih di luhur tiasa ngakibatkeun kaayaan anu teu bisa malikkeun sareng kadang-kadang tiasa maot. Entong hilap ngahubungi ahli médis upami anjeun ngalaman salah sahiji épékna. Sarua, ulah teruskeun dosis tanpa nginpokeun medik anjeun sabab éta bakal ngakibatkeun komplikasi anu langkung atanapi ngaganggu kaayaan anjeun. Sadaya efek samping tadalafil tiasa diatur, sareng dokter anjeun bakal mamatahan anjeun saatos waé pikeun nalungtik kaayaan anjeun.

8.bubuk Tadalafil pikeun diobral

bubuk Tadalafil pikeun diobral sayogi di pasar atanapi di toko online atanapi apoték fisik. Nanging, anjeun tiasa mendakan éta dina nami merek anu béda sapertos Cialis atanapi Adcirca, gumantung kana lokasi anjeun. Ieu ubar resep hukum dina seueur yurisdiksi, sareng anjeun teu kedah gaduh kasieun nalika gaduh, mésér, atanapi ngimpor narkoba. Di Amérika Serikat Amérika, Tadalafil mimiti disatujuan dina 2003 pikeun pangobatan disfungsi érectile, sareng salami sababaraha taun éta kabuktian mujarab. Bubuk tadalafil sayogi dina gram anu beda-beda gumantung kana jumlah anu anjeun peryogikeun pikeun ngubaran kaayaan anjeun.

Anjeun bébas ka mésér bubuk tadalafil secara umum atanapi ngan ukur pikeun dinten anjeun atanapi sababaraha dinten 'gumantung kana rekomendasi dokter anjeun. Aya seueur supplier bubuk tadalafil di pasar ayeuna, tapi pastikeun anjeun kéngingkeun ti produsén anu hadé jeung bakul anu dipercaya. Henteu sadayana penjual anu anjeun lebar dina pasar ngagaduhan obat anu kualitas. Émut, pikeun hasil anu langkung saé sareng gancang; anjeun kedah nganggo bubuk tadalafil anu kualitas sepanjang waktos. Aya ogé bentuk bubuk tadalafil umum, anu panginten teu kasaimbangan sababaraha kualitas sareng panginten henteu cekap pikeun ngubaran kaayaan anjeun.

Bisi anjeun henteu yakin ngeunaan dimana atanapi kumaha kéngingkeun bubuk tadalafil anu kualitas, teras henteu sieun ngobrol sareng dokter anjeun. Profesional médis mangrupikeun jalma pangsaéna pikeun nunjukkeun ka mana ubar anu resep ka anjeun. Nanging, éta salawasna saé pikeun panalungtikan anjeun pikeun terang produsén bubuk tadalafil pangsaéna sareng suplai sakitar anjeun. Pastikeun anjeun mésér bubuk tadalafil anu leres-anjeun bakal ngagampangkeun anjeun pikeun nyimpen nalika anjeun neraskeun dosis anjeun.

9.Dimana mésér bubuk Tadalafil?

Dunya nuju robih, sareng teu sapertos sababaraha dinten deui, anjeun tiasa mésér bubuk tadalafil online dina situs wéb kami sareng kéngingkeun produk anjeun dina waktos anu paling pondok mungkin. Anjeun tiasa ngaksés situs kami ngalangkungan smartphone, tablet, atanapi laptop sareng nganggo pesenan anjeun dina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Atanapi, anjeun masih tiasa kéngingkeun bubuk tadalafil ti apoték lokal anjeun. Nanging, urang teras mamatahan ka palanggan pikeun ati-ati pisan nalika ningal panyadia bubuk tadalafil pangsaéna boh sacara online atanapi jasmani. Sababaraha penjual narkoba tiasa saham produk anu berkualitas rendah anu bakal gagal ngintunkeun hasil anu dipikahoyong atanapi ngeureunkeunkeun anjeun pikeun efek samping parna.

Naha panalungtikan anjeun ngeunaan perusahaan anu anjeun badé mésér bubuk tadalafil kanggo ngartos kumaha éta jalanna. Cara anu pangsaéna nyaéta ningali rating perusahaan sareng ulasan palanggan. Perusahaan anu boga reputasi bakal gaduh tanggapan anu positif sareng rating anu saé. Maca pangalaman customer anu béda sareng ngadamel kaputusan anu énggal. Pelanggan anu bahagia bakal salawasna nyarankeun konsumén sanés ka supplier, sareng anu kuciwa moal sieun nyatakeun kuciwa aranjeunna. Entong buru-buru nalika mésér bubuk tadalafil, waktos anjeun, teras diajarkeun panyadia 'ogé produsén anu aya di pasar. Dokter anjeun ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaidentipikasi anu ngajual tadalafil anu pangsaéna.

Kami anu pimpinan supplier bubuk tadalafil di daérah, sareng urang parantos sateuacanna patandingan ieu mangtaun-taun ayeuna. Kami nawiskeun produk médis anu saé pikeun sadayana klien urang ogé ngadamel kiriman anu pas dina peuntas dunya. Website kami anu ramah pangguna ngamungkinkeun anjeun pikeun mesen anjeun dina sababaraha detik sareng ti mana waé. Anjeun tiasa gampil maneuver tina hiji produk ka anu sanés dina situs wéb kami. Produk médis kami, sapertos bubuk tadalafil sasarap ku cara nyegah kontaminasi nalika aya di angkutan sareng ogé ngagampangkeun anjeun pikeun nyimpen ubar. Nanging, urang salawasna mamatahan sadaya para pelanggan anu satia, ulah mimiti ngaubat ubar urang tanpa ngalaman pariksa médis sareng nampi resep anu ditangtoskeun ti ahli médis profésional.

Kanggo sadaya patarosan atanapi masalah perkawis bubuk tadalafil, anjeun bébas ngahubungan kami iraha waé. Meja perawatan palanggan anu tiasa urang bakal ngatasi sadaya masalah anjeun sareng ogé ngabantosan anjeun ngalaksanakeun pesenan dina platform kami. Nyimpen bubuk anu jauh ti murangkalih barudak sareng nyandak dosis anu disarankeun pikeun hasil anu langkung saé. Bisi anjeun ngalaman efek samping, nginpokeun ka dokter pikeun langkung seueur nasihat sareng petunjuk.

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Tadalafil

10.Bubuk Tadalafil vs bubuk Sildenafil Citrate

Dua ubar ieu kagolong kana phosphodiesterase-5 (PDE5), sareng éta hartosna ampir tiasa dianggo dina cara anu sami. Bubuk tadalafil sareng bubuk sitrat sildenafil gaduh seueur pisan, sareng aranjeunna dipaké pikeun ngubaran peluh sareng disfungsi éréksi. Nanging, dua ubar ieu ngan ukur tiasa efektif nalika pangguna hudang. Nalika anjeun nuturkeun kabéh paréntah dosis, tadalafil sareng bubuk citran sildenafil tiasa ngabantosan anjeun ngahontal tegalan sareng épék anu berkepanjangan.

Dina hal prestasi, bubuk tadalafil tiasa dianggo dina waktu 16 ka 45 menit saatos nyandak dosis anjeun. Di sisi anu sanés, sildenafil ngirimkeun hasil dina menit 30, sareng nalika anjeun nyandak tepung gajih luhur, éta tiasa mangaruhan épektivitas narkoba. Ku alatan éta, bubuk citrén sildenafil kedah dilaksanakeun dina burih anu kosong pikeun hasil anu langkung saé. Ampir kabéh PDE5 sambetan efektipna sami. Nanging, sanajan épéktivitas sildenafil ngadeg di 84% sareng tadalafil dina 81%, seueur lalaki resep nyandak bubuk tadalafil sabab gaduh pangaruh lilana anu berkepanjangan.

Bubuk Tadalafil tiasa dicandak nalika diperyogikeun atanapi sapopoé. Biasana, dosis poéan tadalafil langkung leutik tibatan dosis anu diperyogikeun. Salaku conto, 10mgs mangrupakeun dosis awal tadalafil sateuacan kagiatan seksual. Sakali dicandak, pangaruhna bakal salami sakitar 36 jam. Dokter anjeun ogé tiasa ningkatkeun dosis ka 20mg atanapi ngirangan kana 5mg nalika efek samping teu kaampeuh. Pikeun dosis poean, dosis bubuk tadalafil anu disarankeun nyaeta 2.5mg pikeun ED sareng 50mg nalika ngubaran BPH. Pamaké ogé disarankan henteu nambahan dosis tadalafil tanpa nasihat dokter pikeun ngirangan efek samping.

Bubuk citrate sildenafil kedah di lakukeun sakali per dinten sareng sajam sateuacan anjeun kalibet dina kagiatan seksual. Ubar kasebut kedah dipasihan ku kabutuhan, sareng dosis anu disarankeun nyaéta 50mgs, anu anjeun ogé tiasa nyandak 30 menit atanapi opat jam sateuacan séks. Dina sababaraha kasus, dosis sildenafil citrate bubuk tiasa dironjatkeun kana 100mgs upami dosis 50mg gagal ngirimkeun hasil anu dipikahoyong. Dokter anjeun ogé tiasa ngirangan dosage ka 25mgs upami anjeun ngalaman efek samping anu teu kaampeuh. Ngan sapertos tadalafil, bubuk citrate sildenafil kedah di lakukeun sakali per dinten bahkan upami anjeun henteu kéngingkeun hasil dina jam 4.

Dua ubar kasebut, nalika overdosed atanapi salahna, tiasa ngakibatkeun épék samping anu ampir sami sapertos siram, sakitar sirah, sareng indigestion. Nanging, persepsi warna langkung pakait sareng bubuk sildenafil citrate. Warta anu saé nyaéta sadayana dua efek samping narkoba tiasa dikontrol upami anjeun milarian perhatian médis langsung. Tong bébas konsultasi ka dokter atanapi tukang ubar pikeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan éta bubuk tadalafil sareng bubuk citrén sildenafil.

Rujukan:

Kukreja, RC, Salloum, FN, Das, A., Koka, S., Ockaili, RA, & Xi, L. (2011). Maké anyar panyambutan phosphodiesterase-5 dina kasakit cardiovascular. Eksperimen & Kardiologi Klinik, 16(4), e30.

Mostafa, ME, Senbel, AM, & Mostafa, T. (2013). Pangaruh tadalafil-dosis low kronis dina jaringan cavernous penile dina beurit diabetes. Urology, 81(6), 1253-1260.

Kaya, B., Çerkez, C., Işılgan, SE, Göktürk, H., Yığman, Z., Serel, S.,… & Ergün, H. (2015). Babandingan tina épék sildenafil sistemik, tadalafil, sareng perawatan vardenafil dina kamajuan kulit flap dina beurit. Jurnal bedah plastik sareng operasi leungeun, 49(6), 358-362.

Porst, H., Roehrborn, CG, Secrest, RJ, Esler, A., & Viktrup, L. (2013). Balukar tina tadalafil dina gejala saluran kemih handap sekundér pikeun hiperplasia prostatic benign sareng dina disfungsi erectile dina lalaki anu aktip sacara séksual boh kaayaan: Nganalisis data pooled tina opat acak, plasebo ‐ kontrol klinis tadalafil dikawasa. Jurnal kadokteran seksual, 10(8), 2044-2052.