1.Naon Pregabalin?

Pregabalin (148553-50-8) mangrupakeun ubar anu biasana dijual dina nami merek Lyrica di sababaraha daérah di dunya. Éta ubar anti-epileptik anu ogé disebut anticonvulsant. Ubar ieu dipaké pikeun ngalambatkeun impuls otak anu ngakibatkeun sawan. Di sisi anu sanés, Pregabalin mangaruhan bahan kimia otak anu ngirim sinyal nyeri dina sistem saraf awak. Ubar ieu ogé dianggo dina dunya médis pikeun ngubaran nyeri anu béda-béda disababkeun ku rupa-rupa panyakit sapertos nyeri saraf disababkeun ku fibromyalgia, diabetes, komo nyeri panangan tulang tukang tulang.

Pregabalin nyampak kapsul, ngalegaan ngaleupaskeun, atanapi tablet anu lila-lila ogé aya dina solusi lisan (cair). Sadaya bentuk Pregabalin tiasa dianggo sareng cara anu sami, sareng dokter anjeun bakal janten jalma anu pangsaéna milih anu leres pikeun anjeun gumantung kana kaayaan anjeun atanapi anu anjeun hoyongkeun ku tungtung siklus dosis. Janten ubar oral tiasa janten obat nyeri pangsaéna pikeun seueur pasién anu teu cocog sareng injections biasa. Ubar ogé tiasa nyababkeun sababaraha efek samping parna nalika overdosed atanapi salah nyiksa. Pastikeun anjeun salawasna milu petunjuk dosana pikeun hasil anu langkung saé.

Pregabalin (148553-50-8) tiasa dianggo ngahiji sareng pangobatan anu sanés pikeun ngabantosan perlakuan sawan dina budak umur sahenteuna umur opat taun sareng déwasa ogé. Salila mangtaun-taun ayeuna, ubar parantos maénkeun peran penting dina dunya médis, ngajantenkeun éta salah sahiji ubar anu paling lega pikeun ubar lega. Ubar kasebut ngan saukur kedah diasihan resep dokter kanggo hasil anu langkung saé. Nanging, sok pastikeun anjeun kéngingkeun Pregabalin ti penjual anu dipercaya atanapi produsén di sabudeureun anjeun.

2.Mékanisme pregabalin

Pregabalin kagolong kana kelas anticonvulsants pangobatan. Ilaharna, ubar dina kelas ieu jalan dina cara anu sami sareng dianggo dina pengobatan kaayaan anu sami. Éta henteu acan terang deui kumaha persisna karya Pregabalin, tapi éta dipercaya ngémutan kalemahan saraf ruksak dina awak anu nyababkeun sawan atanapi nyeri. Ubar ngirangan nyeri dina awak anu disababkeun ku rupa-rupa alesan atanapi panyakit. Ngobrol sareng dokter anjeun kanggo seueur inpormasi ngeunaan Pregabalin.

3.Mangpaat Pregabalin

Di Amérika Serikat Amérika, Pregabalin parantos disatujuan pikeun dipaké dina pengobatan panyakit sapertos;

  • Epilepsy
  • Postal herpetic neuralgia atanapi ngilu anu parantos terjadi saatoseun
  • Nyeri neuropathy diabetes sareng
  • Fibromyalgia

Fibromyalgia mangrupikeun kaayaan kaséhatan anu nyababkeun sakitar nyebar, sapertos otot, jaringan konéktip, atanapi tanggepan anu ningkat sareng nyeri. Di daérah sanés dunya, sapertos di Éropa, Pregabalin dianggo dina pangobatan gangguan karesahan ku karesahan, kaayaan pangobatan anu dianggo pikeun ngubaran di Amérika Serikat Amérika. Sakumaha anu disebatkeun sateuacanna, Pregabalin ogé dianggo sareng ubar anu sanés pikeun ningkatkeun hasilna. Dokter ogé tiasa resep nginum obat ka pasien kalayan sagala rupa kaayaan anu tiasa diubaran atanapi dikontrol ku Pregabalin.

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Pregabalin

4.Dosis pregabalin

Dosis pregabalin gumantung kana kaayaan anu dirawat. Tapi, dosis anu panghandapna nyaéta 25mg, sedengkeun maksimalna 600mg per dinten. Dokter anjeun bakal nangtukeun dosis anu pas pikeun anjeun saatos ningali kaayaan anjeun. Kadang-kadang medik bakal mamatahan anjeun mimitian kalayan dosis anu rendah, anu tiasa disaluyukeun waktos. Dina sababaraha kasus anu luar biasa, dokter anjeun tiasa nambihan dosis langkungna. The Dosis pregabalin nyaéta saperti kieu;

Dosis Neuropathy Diabetik Déwasa

Pikeun dilepaskeun saharita, dosis awal nyaéta 50mgs anu kedah dipénta tilu kali sapoé. Dosisna tiasa dironjatkeun ku dokter anjeun ka 100mg kanggo dicandak tilu kali sapoé dina minggu kahiji, anu bakal ditangtukeun ku cara awak anjeun ngaréspon kana dosis munggaran. Ujian médis kritis pikeun ngawas kamajuan perawatan. Dina titik ieu, dosis Pregabalin tiasa panjangna 300mg per dinten, tapi éta kedah dilakukeun kalayan waktos. Pamula sok disarankan pikeun ngamimitian ku dosages low pikeun ngirangan efek samping.

Pelepasan ngalegaan bakal ngabutuhkeun anjeun nyandak dosis awal dosis oral oral 150mg sakali per poé, sareng anjeun nyarankeun yén anjeun candak saatos tuang siang. Dokter anjeun tiasa ningkatkeun dosis dugi ka dosis maksimum 330mg sapopoé. Ngaronjatkeun dosis ngan tiasa kajantenan ku dokter nguji kamajuan anjeun sareng kasabaran awak anjeun ka Pregabalin. Émut, ulah saluyukeun Pregabalin (148553-50-8) dosis tanpa bimbingan dokter anjeun. Éta bisa ngakibatkeun épék samping parna.

Dinten anu anjeun badé gentos dosis nyandak dawam dosis anu biasa sakumaha anu dirumuskeun ku ubar anjeun maka ngamimitian dosis anyar saatos tuang siang. Panaliti médis nyatakeun yén nyandak dosages anu luhur dugi ka 600mg per dinten henteu masihan mangpaat tambahan. Ku kituna, anjeun kedah lengket kana dosis anu disarankeun. Nyandak maksimal 300 ka 330gm per dinten ogé henteu disarankeun deui kusabab éta tiasa nyababkeun épék-dosis gumantung.

Dosis sawawa Neurgia Postherpetic

Di dieu dosage dibagi jadi dua kategori, langsung-ngaleupaskeun, sareng ngaleupaskeun ngaleupaskeun, sareng duanana béda dina dosage. Salaku conto, nalika ngaleupaskeun langsung, dosis awal Pregabalin nyaéta 150mg ka 300mg per dinten, anu dibagi dua atanapi tilu resep dina sadinten. Sarupa ogé, dosages tiasa dironjatkeun kana 300 per dinten saatos sababaraha dinten gumantung kana kumaha awak anjeun réspon kana dosis awal. Upami hasilna éta nyusahkeun, maka dokter moal gaduh alesan pikeun ningkatkeun deui. Nu ubar tiasa ogé nurunkeun dosage salajengna bisi anjeun nyandak dosis rendah sareng ngalaman efek samping parna.

Saatos nyandak dosis 300mg salila sakitar dua dugi ka opat minggu, sareng kaseueuran nyeri henteu cekap, dokter tiasa mutuskeun pikeun ngangkat éta dugi ka 600mgs unggal dintenna dilakukeun dua atanapi tilu kali sapoé. Inget, 600mg per dinten mangrupikeun dosis anu paling disarankeun pikeun sadaya pasien. Kalayan tingkat ieu tiasa nyababkeun efek samping Pregabalin parna, anu bakal hese atanapi mahal sabalikna.

Pikeun ngaleupaskeun ngalegaan:

Dieu, dosis awal Pregabalin mangrupikeun 165mg anu kedah di lakukeun sakali per dinten, sareng disarankeun yén anjeun candak saatos tuang wengi. Aya ogé kamungkinan pikeun dosage langkung ningkat janten langkung saé 330mg dina minggu munggaran dina daur dosis. Saatos dua atanapi kanggo minggu pangobatan sareng teu aya paningkatan anu signifikan dina nyeri maka dokter anjeun tiasa ngumpulkeun dosana maksimal anu 660mgs per dinten. Nalika gentos dosages, kéngingkeun isuk-isuk pikeun énggal-énggalkeun teras ngamimitian pangobatan ngaleupaskeun ngaleupaskeun saatoskeun anjeun tuangeun wengi.

Dosis sawawa Epilepsy

Pikeun pangobatan epilepsi, dosis oral mimiti nyaéta 150mg pér poé, dibagi dua atanapi tilu kali. Sapertos dina dosana terapeutik anu sanés, dokter tiasa ningkatkeun dosis ka 600mgs per dinten sareng kedah ogé dibagi janten dua atanapi tilu kali sapoé. Di dieu dosis maksimum nyaéta 600mg per dinten.

Éféktivitas sareng pangaruh tina ubar ieu sadayana gumantung kana dosis obat. Taya kajian anu ngabuktikeun pentingna ngagabungkeun Pregabalin sareng gabapentin. Nanging, dokter anjeun bakal mamatahan anjeun langkung seueur ngeunaan naon anu dianggo nganggo obat ieu.

Dosis sawawa Fibromyalgia

Di dieu dosis awal anu 75mg dicandak dua kali sadinten sareng tiasa disaluyukeun kana 150mg dua kali sapoé dina minggu munggaran dosage. Dosisna ogé tiasa ditambihkeun deui ka 225mg supados tiasa dua kali sapoé. Dosis maksimal pikeun fibromyalgia nyaéta 450mgs sareng dosis pangropéa kirang langkung 300mg ka 450mg. Di sisi anu sanés, panaliti nunjukkeun yén nyandak 600mgs per dinten henteu nawiskeun mangpaat Pregabalin tambahan tapi tiasa nyababkeun efek samping parna.

Pregabalin pikeun nyeri Neuropathic

Dosis awal nyaéta 75mg per dinten sareng ogé tiasa ningkat kana 150mg pér poé. Dina hal, saatos dua atanapi tilu minggu dosis, teu aya perbaikan anu signifikan, maka ubar anjeun tiasa nyaluyukeun éta ka luhur ka 300mgs. Dosis Pangropéa anu disarankeun ti 150 ka 600mg dibagi dosages per dinten.

The pamungkas Guide to Dihydroboldenone / DHB pikeun Bodybuilding

5.Hasil pregabalin

Di dunya médis, éta dibuktikeun yén Pregabalin ngirimkeun hasil anu kualitas sareng anu pikaresepeun pikeun pangguna anu nuturkeun paréntah dosage. Saprak anu mimiti disatujuan ubar dina 2004, jutaan pasien parantos nampi ti Pregabalin hususna dina ngokolakeun nyeri saraf balukar tina sagala rupa panyakit sapertos Epilepsy, neuralgia Post-herpetic atanapi nyeri anu lumangsung saatos shingles, nyeri neuropathy Diabetik sareng Fibromyalgia. Gumantung kana kumaha awak anjeun meta sareng Pregabalin, anjeun tiasa ngaharepkeun hasil dina waktu anu pohara pondok.

Sababaraha dinten dosis anu dosis masihan dokter anjeun pikeun ngira-ngira kamajuan anjeun sateuacan mutuskeun naha nyaluyukeun dosis ka handap atanapi ka luhur. Studi nunjukkeun yén anjeun kedah ngaharepkeun hasil dina sababaraha dinten panginten dina dosis. Pregabalin mangrupikeun ubar anu gancang sacara gancang, sareng anjeun kedah nyangka ngilu nyeri dina sababaraha dinten awal dosis. Bisi anjeun moal ngalaman pamutahiran dina minggu kahiji nyandak dosis anjeun, nginpokeun ka dokter anjeun nyaluyukeun dosana pikeun hasil anu langkung saé. Awak manusa béda, sareng éta henteu otomatis yén anjeun kéngingkeun hasil sapertos gancangna batur. Ogé gumantung kana kaayaan anu anjeun dina kaayaan nginum obat, hasilna bakal rupa-rupa. Sababaraha anu khas Hasil pregabalin ngawengku;

Ngurangan nyeri saraf

Pregabalin mangrupikeun ubar anu kuat lamun aya ngaminimalkeun nyeri anu balukar tina karusakan saraf peripheral neuropathy diabetes periferal, nyeri neuropathic-ngainduksi kemoterapi, atanapi Fibromyalgia. Beda panilitian nunjukeun yén Pregabalin mangrupikeun ubar paling mujarab dina ngirakeun nyeri saraf. Suplemén tetep efektif lamun dianggo nyalira atanapi sanaos digabungkeun sareng suplemén médis sanés.

Ningkatkeun umur kualitas pikeun pasien sareng Fibromyalgia

Sakumaha anu dijelaskeun sateuacanna, Fibromyalgia mangrupikeun kaayaan dimana anjeun kaserang panyawat. Gejalana kalebet kualitas bobo sare, kacapean, hariwang, déprési, gabungan, sareng kekerasan otot. Ubar ngabantosan pasien ngabantosan sadaya épék ieu.

Ngurangan gejala Epileptik

FDA disatujuan Pregabalin (148553-50-8) pikeun pangobatan epilepsy. Ubar ieu disarankeun pikeun penderita epilepsi parsial kusabab tatu otak. Hal ieu ogé dianggo salaku terapi adjektif pikeun jalma yén pangobatan anti-epileptik anu sanés parantos jalan.

Pengobatan kahariwang

Sanaos di Amérika Serikat Amérika, Pregabalin henteu dianggo pikeun nurunkeun tingkat kahariwang, di Éropa, ubar parantos kabuktosan mangrupikeun solusi anu saé. Pregabalin konon tiasa dianggo labél kanggo ngabantosan perawatan gangguan karesahan di sagala rupa penjuru dunya. Aya ogé sababaraha instansi anu teu kaopanan nalika dokter anjeun tiasa mendakan hal anu resep pikeun Pregabalin sareng masih ngahasilkeun hasil anu kualitas. Duanana ngulik médis jangka pondok sareng jangka panjang nunjukkeun yén ubar ieu sacara efektif tiasa ngubaran sedeng pikeun kahariwang parna di individu langkung seueur anu déwasa.

Rahasia pikeun hasil Pregabalin kualitas nyaéta ngalibatkeun dokter anjeun dina prosés prosés sadayana. Ulah salereskeun dosis Pregabalin tanpa nginpokeun ubar anjeun. Sakumaha anjeun gampang mésér ubar ti toko online anu béda, ulah ngamimitian nyokotana tanpa badé dipariksa médis. Ubar ieu mangrupikeun kuat dina ngaleungitkeun nyeri anu disababkeun ku sababaraha alesan. Sababaraha atlit ogé nganggo Pregabalin pikeun ngontrol nyeri otot, sareng nyeri tatu tulang tonggong, anu lumayan kusabab latihan anu intensif sareng kompetisi.

6.Hirup pregabalin

Ieu mangrupikeun ubar anu gancang sareng anu aktip Hirup pregabalin tina jam 6. Ku alatan éta, pikeun hasil Pregabalin anu langkung saé, dosages kedah dibagi janten dua atanapi tilu sadinten. Janten ubar lisan, matak ngagampangkeun pikeun anjeun nampi hasil sabab gaduh éliminasi satengah hirup. Sok émut lengket petunjuk dosana anu dipasihkeun ku dokter. Sanaos anjeun nyandak dosis panghandapna atanapi pangluhurna, satengah hirup narkoba ieu tetep sami.

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Pregabalin

7.Pangaruh samping pregabalin

Sapertos obat-obatan sanés dina pasar ayeuna, Pregabalin ogé tiasa ngalaan anjeun ka efek samping parna upami anjeun overdose. Mayoritas na Pangaruh samping pregabalin nyaéta salaku akibat nyalahgunakeun atanapi sakapeung nalika sistem awak anjeun réaksi négatip sareng narkoba. Kusabab kitu éta salawasna disarankan pikeun ngamimitian ku dosages low, anu teras tiasa disaluyukeun ku medik anjeun saatos ngawaskeun kumaha awak anjeun ngabales pangobatan. Sababaraha efek samping Pregabalin anu paling umum diantarana;

  • Pusing -Salamun anjeun panginten bakal ngalaman ngantosan nalika nginum obat ieu, tapi éta kudu ngaleungit saatos sababaraha waktos.
  • Utah, sungut garing, sareng nyeri sirah ogé efek samping nyebar sanésna anu anjeun mungkin ngalaman nalika nginum obat ieu.
  • Seueur anu nyatana pangguna Pregabalin ogé ngadu kana napsu anu naek, anu matak ngahasilkeun beurat.
  • Aya ogé kasus kurangna koordinasi otot, masalah pidato, sareng kurangna kasaimbangan awak.

Sadaya efek samping Pregabalin ieu leungit saatos sababaraha waktos, tapi bisi aranjeunna tetep langkung lami tibatan anu disangka, anjeun kedah nginpokeun ka dokter anjeun pikeun ngabantosan solusi anjeun sateuacan parah kaayaan. Di sisi anu sanés, aya sababaraha efek samping parah anu anjeun kedah ngahubungi obat anjeun saatos anjeun mimiti ngalaman aranjeunna, sareng aranjeunna kalebet;

  • Masalah visi, dina waktos anjeun ngamimitian ngalaman visi ganda, atanapi visi kabur atanapi aya parobahan dina panon anjeun henteu ragu, nelepon langsung ka dokter.
  • Bengkung pameunteu, biwir, biwir, tikoro, létah, beuheung, atanapi sirahna ogé kedah dilaporkeun langsung.
  • Épék samping parna séjén diantarana; lepuh, gatal-gatal, bengkak ankles, suku handap, leungeun, sareng panangan atanapi nyeri dada.

Warta anu saé nyaéta sadayana efek samping Pregabalin ieu tiasa dikendalikan upami anjeun nginpokeun ka dokter anjeun dina waktosna waktos sababaraha kaayaan bakal ngaleungit waktos sareng anjeun ngalaman épék maju anu diluhur di luhur henteu teraskeun nyandak dosis tanpa ngawartosan ubar anjeun. Dokter anjeun tiasa mutuskeun ngeureunkeun dosana upami kaayaan éta henteu kakendali atanapi nyarankeun alternatif, langkung aman pikeun obat anjeun.

8.Pregabalin pedah

Ieu mangrupikeun ubar anu tiasa ngabuktikeun sorangan janten diantara obat anti epileptik anu paling kuat dina pasar ayeuna. Éta parantos dipaké pikeun ngaleupaskeun nyeri neuropatik di sakumna dunya, sareng di sababaraha daérah sapertos Éropa, éta disatujuan pikeun pengobatan kahariwang. Aya seueur mangpaat anu anjeun bakal resep nalika nyandak ubar ieu. Pregabalin pedah anu mana kieu;

Ngirimkeun hasil anu kualitas

Panaliti médis parantos ngabuktikeun yén Pregabalin nyayogikeun hasil kualitas pikeun sadayana pangguna anu nuturkeun paréntah dosis. Pikeun anu ngagunakeun éta pikeun nyeri neuropathic, anjeun tiasa ngalaman perbaikan sanajan saatos nyandak dosis munggaran anjeun. Dina minggu anu munggaran, anjeun kedah mimiti ngalaman hasil anu lengkep, sareng anu masihan kasempetan pikeun medika ngitung prosés pangobatan. Henteu masalah alesan pikeun nganggo Pregabalin, hasilna salawasna narik.

Obat lisan

Pregabalin dikaluarkeun liwat sungut, sareng ku kituna, henteu aya suntikan anu kalebet. Kituna, éta mangrupikeun pangobatan anu pangsaéna pikeun pangguna anu henteu pikaresepeun sareng suntikan biasa. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan unggal nyeri, sareng anjeun tiasa kalayan gampang ngabarengan ubar ieu nganggo obat sanés upami anjeun nginpokeun ka dokter.

Cai mibanda satengah hirup

Dibandingkeun pangobatan lisan anu sanés, Pregabalin gaduh kahirupan anu aktif dina sistem awak anjeun, anu ngajamin anjeun hasil anu stabil sareng kualitas. Gumantung kana kaayaan anu anjeun ngarawat ku ubar ieu, anjeun ngan ukur kedah nyandak dosis anjeun sakitar dua dugi ka tilu kali sadinten sareng sakali unggal dinten saatos soré.

Gampang diaksés

Anjeun tiasa sacara gampil mésér bubuk Pregabalin secara umum atanapi ngan ukur kanggo daur dosis anjeun ti sababaraha toko online atanapi apoték caket dieu saprak éta sah di réa bumi. Dokter anjeun ogé bakal janten jalma anu leres pikeun nunjukkeun ka mana mésérna. Ieu ngagampangkeun anjeun pikeun mésér sareng nganggo narkoba tanpa aya kasieun anu teu satuju sareng hukum.

Kesan efekna parah

Pregabalin ngalaan anjeun pikeun efek samping anu kurang parah dibandingkeun anticonvulsants anu sanés. Anjeun ngan bakal ngalaman efek samping umum sapertos nyeri sirah, utah, sareng anu sanés pikeun dinten-dinten mimiti dina dosis, sareng bakal ngaleungit. Di sisi anu sanés, upami anjeun nginpokeun ka dokter anu cekap, épék canggih tiasa kalayan gampang dikontrol. Nanging, pikeun pangalaman anu langkung saé, pastikeun anjeun henteu nganggo atanapi ngadamel pangaluyuan dosis tanpa ngawartosan dokter anjeun.

9.Pregabalin ulasan

Ningali rupa-rupa ulasan Pregabalin, éta écés yén seueur anu wareg ku hasil anu dibere saatos nyandak ubar. Pregabalin rutin dianggo salaku ubar nyeri nyeri, sareng parantos nampi tanggapan anu saé tina mayoritas pangguna. Panaliti médis ogé parantos ngajukeun papanggihan anu béda, sareng éta alesan FDA nyatujuan éta pikeun dipaké dina pengobatan Epilepsy, Post-herpetic neuralgia atanapi ngilu anu lumangsung saatos panyawat, nyeri neuropathy Diabetik sareng Fibromyalgia.

Di nagara sanés sapertos di Éropa, Pregabalin parantos disatujuan pikeun pengobatan kahariwang di kalangan sawawa. Nanging, aya ogé sababaraha sababaraha kasus dilaporkeun dimana sababaraha pangguna ngagaduhan pangalaman anu paling parah ku narkoba. Narkoba béda-béda dina awak manusa, sareng éta henteu otomatis yén éta ngan ukur dianggo pikeun babaturan anjeun. Kasus épék séjén anu parah akibatna overdosing sareng nyalahgunakeun Pregabalin.

Kasimpulanna, ieu mangrupikeun ubar anu saé nalika dianggo leres sareng alesan anu leres. Éta parantos ngabantuan jutaan jalma anu kaserang panyawat béda, sakumaha anu disorot di luhur. Sama sapertos obat resép sanés, anjeun henteu kedah nyandak Pregabalin kecuali dokter anjeun nyarankeun pikeun anjeun. Bisi anjeun ngalaman efek samping ogé ngawartosan dokter anjeun langsung pikeun ngabantosan anjeun.

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Pregabalin

10.Dijual pregabalin

Dunya nuju robih, sareng ayeuna, anjeun tiasa mésér bubuk Pregabalin online dina platform kami kalawan harga hargana. Situs wéb kami ramah, sahingga gampang anjeun maneuver tina hiji produk ka anu sanésna ogé ngalaksanakeun pesenan anjeun dina sababaraha detik. Anjeun tiasa ngaksés situs wéb kami nganggo smartphone, tablet, atanapi laptop. Di luhureun éta, urang ngadamel pangiriman di sakuliah dunya sareng dina waktos paling pondok mungkin. Anjeun tiasa mésér Pregabalin sacara seueur atanapi malah cukup pikeun siklus dosage anjeun.

Kami mangrupakeun supplier Pregabalin anu terkemuka di daérah, sareng harga harga kami moal kompromi kualitas produk urang. Kami nawiskeun rupa-rupa produk médis kualitas di toko online kami. Nanging, urang salawasna mamatahan sadaya para palanggan pikeun mastikeun yén aranjeunna ngajalanan pamariksaan médis sateuacan aranjeunna ngamimitian nyandak produk urang. Produk médis urang tiasa ngakibatkeun efek samping nalika disalahgunakeun atanapi overdosed. Dijual pregabalin ogé sayogi di apoték caket dieu anjeun tapi pastikeun anjeun kéngingkeun ti penjual anu dipercaya. Henteu sadayana toko médis online atanapi fisik nawiskeun produk anu kualitas.

11.Pregabalin pikeun ngubaran nyeri saraf sareng Kuwatireun

Salila mangtaun-taun ayeuna, Pregabalin parantos penting dina dunya médis langkung-langkung dina pengobatan nyeri saraf, umumna katelah nyeri neuropathic. Ubar kasebut dianggo ku ngontrol bahan kimia otak anu ngirim sinyal ka saraf anjeun, anu mana ogé ngirangan tingkat nyeri dina sistem awak anjeun. Di Amérika Serikat Amérika FDA disatujuan Pregabalin pikeun pengobatan nyeri saraf disababkeun ku sagala rupa panyakit sapertos Epilepsy, Fibromyalgia, neuralgia Post-herpetic atanapi nyeri anu kajantenan saatos bengong sareng nyeri neuropathy Diabetic.

Sanajan kitu, Pregabalin (148553-50-8) henteu acan disatujuan pikeun pengobatan kahariwang di AS, sanaos aya laporan yén sababaraha pangguna ngagunakeun éta labél-off pikeun ngontrol kaayaan éta. Di bagian sanés sapertos dunya di Éropa, Pregabalin parantos ditampi dina pengobatan kahariwang déwasa. Aya ogé laporan anu henteu dipastikeun yén Pregabalin tiasa dianggo pikeun ngontrol déprési. Kanggo inpo anu langkung lengkep ihwal Pregabalin, hubungi dokter atanapi konsultasi sareng tukang ubar anjeun.

Rujukan

Kim, SC, Landon, JE, & Solomon, DH (2013). Karakteran klinis sareng obat-obatan kagunaan di antawis pasién fibromyalgia anu nembé resep amitriptyline, ujxetine, gabapentin, atanapi pregabalin. Perawatan rematik & panalungtikan, 65(11), 1813-1819.

Goodman, CW, & Brett, AS (2017). Gabapentin sareng pregabalin keur ngilu - tambah nunjukkeun sabab prihatin ?. New England Journal of Medicine, 377(5), 411-414.

Lam, DM, Choi, SW, Wong, SS, Irwin, MG, & Cheung, CW (2015). Éfisién Pregabalin dina nyeri postoperative akut dina kategori bedah anu béda: meta-analysis. ubar, 94(46).

Baldwin, DS, Ajel, K., Masdrakis, VG, Nowak, M., & Rafiq, R. (2013). Pregabalin pikeun pengobatan karusuhan kahariwang umum: update. Kasakit Neuropsychiatric sareng pengobatan, 9, 883.