Methyltrienolone powder (965-93-5) Produsen & Pamasok - Pabrik

Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5)

Oktober 23, 2018
SKU: 965-93-5
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
(1 review customer)

Methyltrienolone bubuk mangrupakeun salah sahiji stéroid anu paling hadé pikeun wabah otot. Methly trenbolone mangrupikeun otot anu luhur pikeun ningkatkeun produk. Metribolone mangrupa salah sahiji stéroid anabolik lisan neneng anu pernah disenbar.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5) video

Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5) Pedaran

Atah Methyltrienolone bubuk mangrupa anabolik-androgén stéroid oral aktif keur 17α-alkylated nandrolone (19-nortestosterone) turunan. Eta geus teu payu salaku ubar resép sarta suplement dietary alatan efek samping na kuat androgenic jeung karacunan ati. Sanajan kitu, eta geus mindeng dipaké salaku titik rujukan pikeun aktivitas biologis dina vitro keur studi biokimia. Bisa ngabeungkeut niatna ka reséptor androgén tur bisa dipaké salaku hiji labél pangirut tina reséptor androgén di prostat jeung di tumor prostatik.

Studi geus ditémbongkeun nu nyokot hiji stéroid anabolik lisan tina dahareun bisa ngurangan bioavailability na. Hal ieu disababkeun ku alam gajih-leyur hormon stéroid, nu bisa ngawenangkeun sababaraha tamba ngaleyurkeun kalawan gajih dietary undigested, ngurangan diserep na tina saluran cerna. Pikeun utilization maksimum, bubuk Raw Methyltrienolone kudu dilaksanakeun dina hiji burih kosong.

Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5) Specifications

Ngaran Produk Methyltrienolone bubuk atah
Ngaran kimia METRIBOLONE; Methyltrienone; 17A-métil-TRENBOLONE; Metribolone; Methyltrenbolone (Metribolone)
merek Name Methyltrienolone bubuk atah
Kelas ubar Stéroid; antara & Rupa Kimia; farmasi; runtuyan trenbolone
CAS Jumlah 965-93-5
InChIKey CCCIJQPRIXGQOE-XWSJACJDSA-N
molekular Formula C19H24O2
molekular Wdalapan 284.39
Monoisotopic Massa 284.178 g / mol
lebur Point 170 °
Ngagolak Point 485.9 ± 45.0 ° C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan jam 4-6
warna konéng lampu keur konéng
Solubility DMSO: ≥10mg / ml
Storage Temperature 2-8 ° C
Methyltrienolone bubuk atah Application dipaké salaku titik rujukan pikeun aktivitas biologis dina vitro keur studi biokimia. Bisa ngabeungkeut niatna ka reséptor androgén tur bisa dipaké salaku hiji labél pangirut tina reséptor androgén di prostat jeung di tumor prostatik.

Naon bubuk Raw Methyltrienolone (965-93-5)?

Methyltrienolone mangrupakeun salasahiji lisan anabolik lisan pangkuatna anu di réduksi. Agen ieu mangrupa turunan trenbolone (trienolone), nu tos c-17 alfa alkylated pikeun ngawenangkeun administrasi lisan. Modifikasi ieu nyiptakeun stéroid anu sacara kuat leuwih kuat batan misan non-métilasi na. Poténsi na parantos diukur janten dimana waé ti jaman 120-300 leuwih gede tibatan methyltestosterone, kalayan disosiasi anu leuwih gedé antara pangaruh anabolik jeung androgén. 535 536 Milligram kanggo miligram methyltrienolone nyaéta stéroid anu langkung aktip tinimbang agén anu dijual dina pasar dagang, merlukeun dosis sakedik sakumaha .5-1 milligram per dintenna pikeun perhatikeun pangaruh anabolik anu kuat. Poténsi na ngan loyog ku karacunan relatifna, kumaha ogé, anu dugi ka pamakean modérenna ngan ukur panalungtikan panalungtikan laboratorium.

Bubuk atah Methyltrienolone (965-93-5) jalan

Methyltrienolone, sanggeus métabolismena ku asam lambung ngahontal reséptor androgén sareng meungkeutna. Androgén dasarna mangrupa hormon séks jalu anu tanggel waler pikeun ngahasilkeun épék anabolik. Perhatoskeun didieu yén alat utamana anu ngabantosan hormon ieu ngahasilkeun efek anabolik nyaéta reséptor androgen. Aranjeunna merangsang sababaraha gén anu ngabalukarkeun kanaékan otot otot jeung kakuatan.

Testosterone (salasahiji androgén) nyaéta hormon konci janggin pertumbuhan sareng perbaikan awak anjeun. Reséptor androgén mastikeun yén awak sacara ngaréspon luyu tina hormon anu disékrésikeun. Téstostéron meungkeut kana reséptor ieu sareng ngahontal sél otot rangka dimana éta maénkeun peran na.

Methyltrienolone, ku niatna mengikat sareng reséptor androgén, ngabantosankeun épék téstostéron, sahingga nyingkah dina massa otot sareng kakuatan otot.

Bubuk atah Methyltrienolone (965-93-5) Dosage

Para ahli nyarankeun Anjeun pikeun nyandak dosis anu handap tina stéroid anabolik ieu. Kisaran anu paling efektif dianggap antara 0.5mg ka 2mg. Dosis sakuduna dibagi kana bagian 3-4 kalayan dosis anu dicandak ngeunaan jam 1.5 sateuacan workout. Sakumaha didadarkeun di sateuacan, methyltrienolone mangrupakeun ubar anu pohara kuat sarta ngageuh kunaonan tiasa ngabalukarkeun karuksakan serius pikeun kaséhatan Anjeun. Kituna, jaga dosis anjeun lemah sareng siklusna pondok. Durasi baku na siklus methyltrienolone nyaéta minggu 6-8. Najan kitu, pikeun para ahli pemilihan, dianjurkeun pikeun ngajaga durasi siklusna pondok sareng mingguna 4 atawa malah kirang.

Panalungtikan némbongkeun yén nyokot methyltrienolone sareng dahareun tiasa ngurangan biovailability nyaéta pangurangan nyerep gizi dina awak anjeun. Gajih dietary undigested hasilna tina ngurangan bioavailability lajeng bakal ngahalangan efek anabolik stéroid ieu. Ku alatan éta, pikeun meunangkeun kauntungan maksimal, kami ngaséhkeun anjeun nyandak kana burih kosong.

Mangpaat Methyltrienolone atah (965-93-5) Mangpaat

Methyltrienolone mangrupakeun salah sahiji stéroid anabolik neneng sareng sababaraha kauntungan. Ieu daptar pambahannana anu penting anu ku anjeun bakal parantos bacaan jeung obat ieu:

(1) arta henteu aromatize. Ieu ngandung harti yén éta teu ngarobah kana éstrogén. Perhatoskeun didieu yén éstrogén nyaéta hormon nu ngembangkeun pinareup, sareng régulasi menstruasi sareng siklus réproduktif dina awewe. Ku sabab kitu, hormon nu ngarobahna kana éstrogén mungkin manéh anjeunna kana gynecomastia, pinareup-gedé anu aya di lalaki. Leuwih ti éta, tingkat éstrogén tinggi dina awak ogé bisa ngabalukarkeun panyakit jantung sareng kanker prostat. Tapi anjeun henteu kedah salempang kusabab basa Ngabuburit sareng obat ieu anjeun parantos aman tina sakabéh ieu salaku henteu ngajentos kana éstrogén.

(2) Ku sabab teu ngarobah kana éstrogén, ngajaga awak pamaké aman tina pangingan cai ku jalan ngaleungitkeun cai nu teu dihoyongkeun dina awak urang. Ku sabab, Anjeun bisa make eta nalika hiji diet atawa sawaktos nyiapkeun kompetisi.

(3) significantlyta nyata Ngaronjat karasa otot. Ieu hal anu teu sadayana stéroid anabolik sanggup ngalakonan. Lolobana stéroid nunjukkeun kabeungharan anu penting dina meunang otot tapi saeutik pisan ngakibatkeun kasaatan otot. Methyltrienolone nyaéta yén saurang stéroid nu ngajamin teu karasa otot mere struktur awak anjeun.

(4) Anjeun bakal ngalaman kanaékan anu penting dina kakuatan sawaktos Ngabuburit ku stéroid ieu. Willta baris ngabantosan anjeun dina waktos kanggo latihan pikeun jalan ku cara ningkatkeun kakuatan sareng kakuatan anjeun. Kituna anjeun bakal tiasa ngalatih deui lami sareng langkung sering.

(5) Ieu ngaronjatkeun vascularity. Minangka atlet atanapi bodybuilder, anjeun pasti bakal hoyong urat nonjol, kacida ditingali ku masihan harti-otot anjeun.

(6) extremelyta pisan kuat sarta bisa dibandingkeun sareng tumpukan 2 ka 3 stéroid lisan kuat anu kuat dina waktos anu sareng. Ku sabab kitu, kakeununan dina dosis ménél nyababkeun panambih dina massa sareng kakuatan otot.

Beuli bubuk Methyltrienolone tina Buyaas.com

Gawé babarengan kami, kami tiasa nganggo sahenteuna:
1. Produk urang dihasilkeun di handapeun cGMP sarta kualitasna tiasa dilacak.
2. Purni Dihamin henteu kurang ti 98%. COA; HPLC; Laporan uji HNMR bisa disadiakeun.
3. Pangabisa suplai urang pisan stabil sareng ngajadwalkeun produksi masal sacara rutin.
4. Urang gaduh pangalaman euyeub di porsi pasar tinggi-dunya di sakuliah dunya.
5. Gawé babarengan pabrik urang langsung, anjeun tiasa ngarugikeun biaya anjeun.


=

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5)
  1. 5 kaluar ti 5

    - :

    The METHYLTRIENOLONE produk pisan mangpaat.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.