Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5) Produsén - bubuk Buyaas Stéroid

Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5)

Oktober 23, 2018

Atah Methyltrienolone bubuk mangrupa anabolik-androgén stéroid oral aktif keur 17α-alkylated nandrolone (19-nortestosterone) turunan. Eta geus teu payu salaku ubar resép sarta suplement dietary alatan efek samping na kuat androgenic jeung karacunan ati. Najan kitu,


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1470kg / bulan

Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5) video

Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5) Pedaran

Atah Methyltrienolone bubuk mangrupa anabolik-androgén stéroid oral aktif keur 17α-alkylated nandrolone (19-nortestosterone) turunan. Eta geus teu payu salaku ubar resép sarta suplement dietary alatan efek samping na kuat androgenic jeung karacunan ati. Sanajan kitu, eta geus mindeng dipaké salaku titik rujukan pikeun aktivitas biologis dina vitro keur studi biokimia. Bisa ngabeungkeut niatna ka reséptor androgén tur bisa dipaké salaku hiji labél pangirut tina reséptor androgén di prostat jeung di tumor prostatik.

Studi geus ditémbongkeun nu nyokot hiji stéroid anabolik lisan tina dahareun bisa ngurangan bioavailability na. Hal ieu disababkeun ku alam gajih-leyur hormon stéroid, nu bisa ngawenangkeun sababaraha tamba ngaleyurkeun kalawan gajih dietary undigested, ngurangan diserep na tina saluran cerna. Pikeun utilization maksimum, bubuk Raw Methyltrienolone kudu dilaksanakeun dina hiji burih kosong.

Atah Methyltrienolone bubuk (965-93-5) Specifications

Ngaran Produk Methyltrienolone bubuk atah
Ngaran kimia METRIBOLONE; Methyltrienone; 17A-métil-TRENBOLONE; Metribolone; Methyltrenbolone (Metribolone)
merek Name Methyltrienolone bubuk atah
Kelas ubar Stéroid; antara & Rupa Kimia; farmasi; runtuyan trenbolone
CAS Jumlah 965-93-5
InChIKey CCCIJQPRIXGQOE-XWSJACJDSA-N
molekular Formula C19H24O2
molekular Wdalapan 284.39
Monoisotopic Massa 284.178 g / mol
lebur Point 170 °
Ngagolak Point 485.9 ± 45.0 ° C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan jam 4-6
warna konéng lampu keur konéng
Solubility DMSO: ≥10mg / ml
Storage Temperature 2-8 ° C
Methyltrienolone bubuk atah Application dipaké salaku titik rujukan pikeun aktivitas biologis dina vitro keur studi biokimia. Bisa ngabeungkeut niatna ka reséptor androgén tur bisa dipaké salaku hiji labél pangirut tina reséptor androgén di prostat jeung di tumor prostatik.


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "bubuk Raw Methyltrienolone (965-93-5)"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.