Nandrolone Propionate Bahan Produsén & Pamasok - Pabrik

bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3)

Oktober 23, 2018
SKU: 7207-92-3
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
(1 review customer)

Powder Nandrolone Propionate nyaéta salah sahiji stéroid anabolik-androgenik pangkuatna anu aya di pasar. Usedta dipaké ku awak-tukang sareng atlit pikeun ngaronjatkeun massa otot sareng panguteung.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3) video

bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3) Pedaran

bahan Nandrolone Propionate atah nyaeta salah sahiji stéroid injectable pang populerna. Eta urang popularitas kamungkinan alatan kanyataan yén bahan Nandrolone Propionate Raw némbongkeun épék anabolik signifikan kalawan minimal efek samping androgenic. Nandrolone Propionate mangrupa sanyawa mujarab nu ngahasilkeun kualitas, lila-abadi gains otot, ieu téh alatan tina satengah hirup rélatif panjang tamba (sabudeureun 8 poé).

bahan Nandrolone Propionate Raw dipaké pikeun kasakit consuming kronis, ngaduruk parna, sateuacan-sanggeus bedah penyembuhan fractures na osteoporosis, prématur sarta stunted barudak, ogé pikeun kanker payudara inoperable dysfunctional uterus ngaluarkeun getih fibroids uterus bahan etc.Nandrolone Propionate atah ogé dituduhkeun pikeun perlakuan anemia urang, carcinoma pinareup, angioedema turunan, antitrombin kakurangan III, fibrinogén kaleuwihan, gagal jeung tumuwuhna sindrom Turner sarta prophylaxis tina angioedema turunan.

bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3) Specifications

Ngaran Produk Nandrolone propionate bahan atah
Ngaran kimia 17-PROPIONATE; NANDROLONE 17-PROPIONATE;4-ESTREN-17BETA-OL-3-ONE 17-PROPIONATE;4-ESTREN-17-BETA-OL-3-ONE PROPIONATE;17-beta-hydroxyestr-4-en-3-one 17-propionate;19-NORTESTOSTERONE 17-PROPIONATE;19-NORTESTOSTERONE PROPIONATE
merek Name Anabolicus, atawa-Anabol, Nortesto, Norybol-19, Pondus, Testobolin
Kelas ubar androgén; stéroid anabolik; éster androgén; Progestogen
CAS Jumlah 7207-92-3
InChIKey RLGRKCTFWUWAKON-RRFJAZBJSA-N
molekular Formula C21H30O3
molekular Wdalapan 330.46
Monoisotopic Massa 330.219 g / mol
lebur Point 55-60 °
titik golak 453.6 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan sabudeureun 8 poé
warna kristalin bodas
Solubility Kaleyuran cai
Storage Temperature Suhu rohangan
Application Nandrolone propionate bahan atah dipaké pikeun kasakit consuming kronis, ngaduruk parna, sateuacan-sanggeus bedah penyembuhan fractures na osteoporosis, prématur sarta stunted barudak, ogé pikeun kanker payudara inoperable dysfunctional uterus ngaluarkeun getih fibroids uterus jeung sajabana

Naon bahan baku Nandrolone propionate (7207-92-3)?

Nandro Nandrolone Propionate nyaéta salasahiji stéroid anabolik nu apal anu digunakeun ku pamina badan sareng atlit pikeun ngaronjatkeun énergi jeung tanggaya. Loba atlit nganggo stéroid ieu pikeun meunangkeun massa otot sareng kakuatan. Stéroid Ieu kalolobaan sadia dina bentuk suntik.

Ata anXolic-nor anabolik androgenic. Parantos parantos dirobah sakedik kanggo perobahan dina formasi téstostéron. Dina basa sejen, mangrupakeun salasahiji ti turunan téstostéron ku pangaruh anabolik anu langkung ageung, tapi peringatan androgenic kurang. Oneta pangiluhurna digunakeun salaku stéroid ieu ngurangan DHN sedengkeun stéroid séjén ngurangan DTH.

Nandrolone Propionate Bahan baku (7207-92-3) jalan

Nandrolone Propionate Raw Raw (7207-92-3) dianggap ku seueur stéroid anu pangalusna anu pangalusna pikeun manusa nganggo Nandro (Nandrolone Propionate Raw Raw) anu pangmunteungna opat nepi ka lima kali saminggu. Kalayan jumlah ieu, konversi éstrogén sakedik kitu gyno teu aya masalah. Pikeun bodybuilding, Nandro (Bahan Nandrolone Propionate Raw) tiasa diantéskeun dina siklus massa sareng motong.It gampang dina ati jeung ngabantuan ukuran jeung kakuatan anu alus teuing bari ngirangan gajih awak.

Nandrolone Propionate Bahan baku (7207-92-3) dosage

Nandrolone Propionate kapanggih dina bentuk anu nguntungkeun. Whyta pisan sababna naha diperlukeun waktos kirang kanggo dicampurkeun sareng janten aktip. Waktu pamakean 2 ka 3 minggu. Ku kituna ngusulkeun pikeun ngeureunkeun administrasi Nandrolone Propionate twoto tilu minggu saméméh kompetisi atanapi cocok mana uji kabetaan narkoba tiasa lumangsung. Salaku per kaperluan terapi eta dipaké salaku 100 ka 200mg per minggu pikeun nungkulan anémia sareng panyakit séjénna. Sababaraha atlit nganggo ngeunaan 300 kana 400mg per minggu kanggo hasil hadé.

Nandrolone Propionate Bahan baku (7207-92-3) bubuk Mangpaat

Nandrolone Propionate dipaké ku badan awak sareng atlit pikeun ningkatkeun energi jeung awak. Ista ogé dituduhkeun pikeun pengobatan anémia, carcinoma pinareup, angioedema turunan, kakurangan antitrombin III, kaleuwihan fibrinogén, kagagalan kamekaran jeung sindrom Turner sareng profirlaxis angioedema turunan.

Mésér Bahan baku Nandrolone Propionate (7207-92-3) ti Buyaas.com

Gawé babarengan kami, kami tiasa nganggo sahenteuna:
1. Produk urang dihasilkeun di handapeun cGMP sarta kualitasna tiasa dilacak.
2. Purni Dihamin henteu kurang ti 98%. COA; HPLC; Laporan uji HNMR bisa disadiakeun.
3. Pangabisa suplai urang pisan stabil sareng ngajadwalkeun produksi masal sacara rutin.
4. Urang gaduh pangalaman euyeub di porsi pasar tinggi-dunya di sakuliah dunya.
5. Gawé babarengan pabrik urang langsung, anjeun tiasa ngarugikeun biaya anjeun.


=
1 review pikeun bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3)
  1. 5 kaluar ti 5

    - :

    Produk NANDROLONE PROPIONATE pisan mangpaat.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.