bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3) Produsén - Buyaas

bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3)

Oktober 23, 2018

Nandrolone Propionate Raw materialis salah sahiji stéroid injectable pang populerna. Eta urang popularitas kamungkinan alatan kanyataan yén Nandrolone propionate bahan atah némbongkeun épék anabolik signifikan kalawan minimal efek samping androgenic. Nandrolone propionate bahan atah mangrupa sanyawa mujarab nu ngahasilkeun kualitas,


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1450kg / bulan

bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3) video

bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3) Pedaran

bahan Nandrolone Propionate atah nyaeta salah sahiji stéroid injectable pang populerna. Eta urang popularitas kamungkinan alatan kanyataan yén bahan Nandrolone Propionate Raw némbongkeun épék anabolik signifikan kalawan minimal efek samping androgenic. Nandrolone Propionate mangrupa sanyawa mujarab nu ngahasilkeun kualitas, lila-abadi gains otot, ieu téh alatan tina satengah hirup rélatif panjang tamba (sabudeureun 8 poé).

bahan Nandrolone Propionate Raw dipaké pikeun kasakit consuming kronis, ngaduruk parna, sateuacan-sanggeus bedah penyembuhan fractures na osteoporosis, prématur sarta stunted barudak, ogé pikeun kanker payudara inoperable dysfunctional uterus ngaluarkeun getih fibroids uterus bahan etc.Nandrolone Propionate atah ogé dituduhkeun pikeun perlakuan anemia urang, carcinoma pinareup, angioedema turunan, antitrombin kakurangan III, fibrinogén kaleuwihan, gagal jeung tumuwuhna sindrom Turner sarta prophylaxis tina angioedema turunan.

bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3) Specifications

Ngaran Produk Nandrolone propionate bahan atah
Ngaran kimia 17-PROPIONATE; NANDROLONE 17-PROPIONATE;4-ESTREN-17BETA-OL-3-ONE 17-PROPIONATE;4-ESTREN-17-BETA-OL-3-ONE PROPIONATE;17-beta-hydroxyestr-4-en-3-one 17-propionate;19-NORTESTOSTERONE 17-PROPIONATE;19-NORTESTOSTERONE PROPIONATE
merek Name Anabolicus, atawa-Anabol, Nortesto, Norybol-19, Pondus, Testobolin
Kelas ubar androgén; stéroid anabolik; éster androgén; Progestogen
CAS Jumlah 7207-92-3
InChIKey RLGRKCTFWUWAKON-RRFJAZBJSA-N
molekular Formula C21H30O3
molekular Wdalapan 330.46
Monoisotopic Massa 330.219 g / mol
lebur Point 55-60 °
titik golak 453.6 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan sabudeureun 8 poé
warna kristalin bodas
Solubility Kaleyuran cai
Storage Temperature Suhu rohangan
Application Nandrolone propionate bahan atah dipaké pikeun kasakit consuming kronis, ngaduruk parna, sateuacan-sanggeus bedah penyembuhan fractures na osteoporosis, prématur sarta stunted barudak, ogé pikeun kanker payudara inoperable dysfunctional uterus ngaluarkeun getih fibroids uterus jeung sajabana


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "bahan Nandrolone Propionate atah (7207-92-3)"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.