Rujukan:

  1. Brennan, R., Wells, JS, & Van Hout, MC (2017). The injecting pamakéan gambar jeung ubar kinerja-enhancing (iped) dina populasi umum: a review sistematis. Kaséhatan & perawatan sosial di masarakat, 25(5), 1459-1531.
  2. Roussel Geste, J., & Maldonado-Vlaar, CSC (2016). Balukar subchronic stéroid androgenic anabolik on udar kokain jeung paripolah kahariwang-kawas di beurit jalu dewasa(Disertasi doktor).
  3. Piacentino, D., D Kotzalidis, G., del Casale, A., Rosaria Aromatario, M., Pomara, C., Girardi, P., & Sani, G. (2015). Anabolik-androgenic pamakéan stéroid jeung psychopathology di atlit. A review sistematis. neuropharmacology ayeuna, 13(1), 101-121.
  4. Brennan, R. (2017). Hiji Ethnopharmacological Study The Injecting Mangpaat Performance na Gambar Ningkatkeun Narkoba (PIED) jilid I & II(Disertasi doktor).
  5. Jardí, F., Laurent, Bapak, Dubois, V., Kim, N., Khalil, R., Decallonne, B., ... & Claessens, F. (2018). Androgén na éstrogén Peta on aktivitas fisik jalu: carita saluareun otot. Journal of Endocrinology, Joe-18.