Bubuk Stanolone (DHT) (521-18-6) Produsen & Pamasok - Pabrik

Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6)

Oktober 23, 2018
SKU: 521-18-6
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Androstanolone kimia idéntik sareng DHT. DHT utamana kabentuk dina téstés, follik bulu, kelenjar adrénal sareng kelenjar prostat sarta dihasilkeun nalika téstostéron kabeungkeut ku énzim dina awak. Dina rahim, DHT ngarangsang kamekaran ciri jalu tina cikal nya sareng janin.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) video

Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Pedaran

Atah Stanolone (DHT) bubuk (panginepan: androstanolone) mangrupakeun métabolit biologis aktip ti téstostéron hormon, diwangun utamana dina kelenjar prostat, téstés, follicles bulu, sarta kelenjar adrénal ku énzim 5-alfa-réduktase ku cara maké ngurangan alfa di 4, 5 ganda-beungkeut. Dihydrotestosterone milik kelas tina sanyawa nu disebut androgens, ogé biasa disebut hormon androgenic atanapi stéroid, nu mangrupa stéroid kelamin androgén endogenous sarta hormon. Ieu mangrupa agonist tina reséptor androgén (AR). Ieu muterkeun peran fisiologis penting dina diferensiasi seksual, maturation tina sirit na kanjut, bulu, produksi sebum tur ngembangkeun tur pamaliharaan tina kelenjar prostat sarta sipatna mani. Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan hypogonadism jalu, kakurangan androgén gering parna, kakurangan androgén sahiji sepuh tur microphallus di infancy.

Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Specifications

Ngaran Produk Atah Stanolone (DHT) bubuk
Ngaran kimia 5α-androstan-17β-ol-3-one solution,(5-alpha,17-

beta)-17-hydroxyandrostan-3-one;(5alpha,17beta)-17-Hydroxy-androstan-3-one;17beta-Hydroxy-3-androstanone;17-beta-hydroxy-5-alpha-androstan-3-on;

merek Name Dihydrotestosterone, DHT
Kelas ubar Stéroid; antara & Rupa Kimia; farmasi; Stéroid jeung hormon; API
CAS Jumlah 521-18-6
InChIKey NVKAWKQGWWIWPM-ABEVXSGRSA-N
molekular Formula C19H30O2
molekular Wdalapan 290.44
Monoisotopic Massa 290.225 g / mol
lebur Point 178-183 ° C
Ngagolak Point 372.52 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan jam 8-9
warna kristalin bubuk bodas
Solubility Cai, 525 mg / ml (di 25 ° C)
Storage Temperature RT
Stanolone Application Dipaké pikeun kasakit kronis wasting, osteoporosis, inféksi parna sarta trauma, ngaduruk, jsb disababkeun ku kasaimbangan nitrogén négatip, ngamajukeun tumuwuhna Orok prématur sarta immature, jsb narekahan The henteu gampang pikeun dudung, hypercholesterolemia sarta depresi postpartum ogé bisa dipaké . Jeung bubuk Raw Stanolone bisa dipaké salaku bahan farmasi.

Naon bubuk Raw Stanolone (DHT) (521-18-6)?

Androstanolone, atanapi stanolone, ogé katelah dihydrotestosterone (DHT) jeung dijual dina ngaran merk Andractim diantarana, nyaéta obat tandrogén and stéroid anabolik (AAS) and hormon, anu dipaké utamana pikeun pengobatan tingkat téstostéron low dina lalaki. Usedta ogé dipaké pikeun ngubaran pamekaran dada sareng sirit leutik lalaki. Ilaharna diaku salaku gél pikeun dipaké kana kulit, tapi ogé bisa dipaké salaku éster ku suntikan otot.

Sakumaha atah Stanolon (DHT) bubuk (521-18-6) karya

Dijieun ku laku lampah énzim ieu 3-oxo-5-alfa-stéroid-4-dehidrogénase. Dihydrotestosterone (DHT) dihasilkeun ku pangurangan 5 alfa of téstostéron. Teu kawas téstostéron, DHT henteu kaci aromatized kana estradiol kusabab alesan kieu androstanolone diakuan salaku stéroid androgenic murni. Dihydrotestosterone (DHT) isédit métabolit biologis aktip ti téstostéron hormon, utamana dibentuk tina kelenjar prostat, téstés, follik bulu, sareng kelenjar adrénal tina reséptor 5-alfa-réduktase ku cara ngurangan beungkeutan alfa, 5double. Dihydrotestosterone dipiboga ku kelas ieu kimia katelah androgens, anu ogé ilahar disebut androgenic hormones or testoids. DHT dianggap kira 30 kali langkung mujarab ti téstostéron anu kusabab ngaronjatna pangirut kana reséptor androgén.

Tipung Stanolone (DHT) atah (521-18-6) Dosage

Stanolone dijual dina pasar Pangajaran sarta Palatihan Atikan di nagara-nagara sababaraha boh dina jumlah 20 atanapi 50 mg / ml. Jalu kedah nyandak kurang 200-400mg per minggu, sareng suntik peryogi ngan sakali saminggu.

Bikang tiasa ékspérimén sareng nandrolones kusabab sipat hampang maranéhanana sareng kacenderungan androgenic low. Najan kitu, aranjeunna tetep kemih androgenic, ku kituna henteu langkung ti 50 mg per minggu kanggo disarankan pikeun awéwé, sareng upami aya masalah virilization, pamakean laurabolin kedah geuwat lirén.

Mangpaat Stanolone atah (DHT) (521-18-6) Mangpaat

Androstanolone idéntik jeung dihydrotestosterone awak anu sorangan anu, sakumaha urang terang, kabentuk ku konversi periferal téstostéron. Ku kituna, penjuru Androstanolone mangrupa dihydrotestosterone sintétik. Androstanolone miboga éfék khalusna androgenic sareng, sababana struktur, teu bisa dirobah jadi éstrogén. Pikeun meta atos nimukeun kakuatan listrik jeung otot, Androstanolone aya hargana sakedik.

Androstanolone baheula mah jadi stéroid persaingan paporit attéh saprak éta ngabantos pikeun ngiringan otot anu teuas tina kandungan lemak anu leuwih handap ku ningkatkeun tingkat androgén tanpa diauhkeun. Sababaraha atlit nganggo Androstanolone nalika ngerjakeun balapan anu terusan doping ti saprak zat tetep aya dina awak ngan ukur waktu singget sareng nilai téstostéron / épitestostéron henteu dipangaruhan. Ciri anu sanésna sanésna anu versi injectable henteu janten toksik ati.

Beuli bubuk Stanolone (DHT) ti Buyaas.com

Gawé babarengan kami, kami tiasa nganggo sahenteuna:
1. Produk urang dihasilkeun di handapeun cGMP sarta kualitasna tiasa dilacak.
2. Purni Dihamin henteu kurang ti 98%. COA; HPLC; Laporan uji HNMR bisa disadiakeun.
3. Pangabisa suplai urang pisan stabil sareng ngajadwalkeun produksi masal sacara rutin.
4. Urang gaduh pangalaman euyeub di porsi pasar tinggi-dunya di sakuliah dunya.
5. Gawé babarengan pabrik urang langsung, anjeun tiasa ngarugikeun biaya anjeun.


=

Rujukan & citations produk