Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Produsén - Buyaas

Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6)

Oktober 23, 2018

Atah Stanolone (DHT) bubuk (panginepan: androstanolone) mangrupakeun métabolit biologis aktip ti téstostéron hormon, diwangun utamana dina kelenjar prostat, téstés, follicles bulu, sarta kelenjar adrénal ku énzim 5-alfa-réduktase ku cara maké ngurangan alfa di 4, 5 ganda-beungkeut.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1350kg / bulan

Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) video

Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Pedaran

Atah Stanolone (DHT) bubuk (panginepan: androstanolone) mangrupakeun métabolit biologis aktip ti téstostéron hormon, diwangun utamana dina kelenjar prostat, téstés, follicles bulu, sarta kelenjar adrénal ku énzim 5-alfa-réduktase ku cara maké ngurangan alfa di 4, 5 ganda-beungkeut. Dihydrotestosterone milik kelas tina sanyawa nu disebut androgens, ogé biasa disebut hormon androgenic atanapi stéroid, nu mangrupa stéroid kelamin androgén endogenous sarta hormon. Ieu mangrupa agonist tina reséptor androgén (AR). Ieu muterkeun peran fisiologis penting dina diferensiasi seksual, maturation tina sirit na kanjut, bulu, produksi sebum tur ngembangkeun tur pamaliharaan tina kelenjar prostat sarta sipatna mani. Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan hypogonadism jalu, kakurangan androgén gering parna, kakurangan androgén sahiji sepuh tur microphallus di infancy.

Atah Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Specifications

Ngaran Produk Atah Stanolone (DHT) bubuk
Ngaran kimia 5α-androstan-17β-ol-3-one solution,(5-alpha,17-

beta)-17-hydroxyandrostan-3-one;(5alpha,17beta)-17-Hydroxy-androstan-3-one;17beta-Hydroxy-3-androstanone;17-beta-hydroxy-5-alpha-androstan-3-on;

merek Name Dihydrotestosterone, DHT
Kelas ubar Stéroid; antara & Rupa Kimia; farmasi; Stéroid jeung hormon; API
CAS Jumlah 521-18-6
InChIKey NVKAWKQGWWIWPM-ABEVXSGRSA-N
molekular Formula C19H30O2
molekular Wdalapan 290.44
Monoisotopic Massa 290.225 g / mol
lebur Point 178-183 ° C
Ngagolak Point 372.52 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan jam 8-9
warna kristalin bubuk bodas
Solubility Cai, 525 mg / ml (di 25 ° C)
Storage Temperature RT
Stanolone Application Dipaké pikeun kasakit kronis wasting, osteoporosis, inféksi parna sarta trauma, ngaduruk, jsb disababkeun ku kasaimbangan nitrogén négatip, ngamajukeun tumuwuhna Orok prématur sarta immature, jsb narekahan The henteu gampang pikeun dudung, hypercholesterolemia sarta depresi postpartum ogé bisa dipaké . Jeung bubuk Raw Stanolone bisa dipaké salaku bahan farmasi.


=

Rujukan & citations produk

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6)"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.