Atah Nandrolone (Durabolin) bubuk Pabrikan & Pamasok - Pabrik

Atah Nandrolone (Durabolin) bubuk (434-22-0)

Oktober 23, 2018
SKU: 434-22-0
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Atah Nandrolone (Durabolin) bubuk nyaéta stéroid anabolik sintétik nu mibanda qualities unik tur mangrupakeun berpotensi mangpaat dina pengobatan kaséhatan jalu nyalira, atanapi sakumaha hiji adjunct mun TST pikeun lalaki hypogonadal. Nandrolone boga satengah-hirup rélatif panjang dina plasma jeung hiji pangirut ngariung kuat pikeun reséptor androgén.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

Atah Nandrolone (Durabolin) bubuk (434-22-0) video

Atah Nandrolone (Durabolin) bubuk (434-22-0) Pedaran

Nandrolone nyaéta stéroid anabolik sintétik nu mibanda qualities unik tur mangrupakeun berpotensi mangpaat dina pengobatan kaséhatan jalu nyalira, atanapi sakumaha hiji adjunct mun TST pikeun lalaki hypogonadal. Nandrolone boga satengah-hirup rélatif panjang dina plasma jeung hiji pangirut ngariung kuat pikeun reséptor androgén. éster Nandrolone anu dipaké dina pengobatan anemias, cachexia (wasting sindrom), osteoporosis, kanker payudara, jeung indikasi lianna. Aranjeunna teu aktif ku sungut jeung kudu dirumuskeun ku suntikan kana otot.

éster Nandrolone anu munggaran didadarkeun sarta diwanohkeun pikeun pamakéan médis di 1950s.They telat aya diantara paling lega dipaké Aas worldwide.In Salian pamakéan médis maranéhanana, éster nandrolone nu dipaké pikeun ngaronjatkeun physique jeung kinerja, sarta anu bisa disebutkeun paling lega Aas dipaké pikeun tujuan kitu.

Atah Nandrolone (Durabolin) bubuk (434-22-0) Specifications

Ngaran Produk Atah Nandrolone (Durabolin) bubuk
Ngaran kimia NADROLONE;NANDROLON;NANDROLONE;NORANDROSTENOLONE;NORTESTOSTERONE, 19-;(17beta)-estr-4-en-3-on ;17-beta-hydroestr-4-en-3-one ;17beta-hydroxy-19-nor-4-androsten-3-one
merek Name Deca-Durabolin, Deca-Durabol
Kelas ubar androgén; stéroid anabolik; Progestogen
CAS Jumlah 434-22-0
InChIKey NPAGDVCDWIYMMC-IZPLOLCNSA-N
molekular Formula C18H26O2
molekular Wdalapan 101.19
Monoisotopic Massa 274.193 g / mol
lebur Point 120-125 ° C
titik golak: 357.38 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan ngadeukeutan poé 12
warna bubuk bodas
Solubility Kaleyuran cai, 0.0561 mg / ml
Storage Temperature Dikawasa Zat, -20 ° C freezer
Application Nandrolone ieu dipaké pikeun ngubaran tina kaséhatan jalu nyalira, atanapi sakumaha hiji adjunct mun TST pikeun lalaki hypogonadal.


=