Atah Methenolone Bubuk Asétat Pabrikan & Pamasok - Pabrik

bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9)

Oktober 23, 2018
SKU: 434-05-9
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Methenolone Asétat bubuk mangrupa stéroid anabolik lisan / nguntungkeun anu digunakeun ku pendatang pikeun ngadorong kanaékan otot condong ningkat; nyegah runtah otot sareng ningkatkeun kinerja fisik sareng kakuatan.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9) video

bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9) Pedaran

bubuk atah Methenolone asétat, ogé katelah primobolan, éta mangrupa stéroid anabolik androgenic diturunkeun tina dihydrotestosterone tur ilahar kapanggih salaku hiji stéroid lisan tinimbang suntik, mibanda sipat androgenic lemah. Ieu bisa dipaké pikeun pengobatan panyakit sungsum tulang anémia, eta anu pikaresep keur EFISIENSI terapi luhur sarta karacunan hépatik handap dibandingkeun kalawan analogs 17α-alkylated na. Metenolone asétat diwanohkeun pikeun pamakéan médis di 1961. Sanajan kitu, eta anu remen abused di olahraga manusa kusabab pangabisa miboga ngaronjatkeun kakuatan otot ogé promosi kinerja sarta aggressiveness. Éta sanggup enhancing kinerja di racehorses.

bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Methenolone asétat
Ngaran kimia NSC-74226; SH-567; SQ-16496; premobolan
merek Name Primobolan, Nibal
Kelas ubar androgén; stéroid anabolik; androgén éster
CAS Jumlah 434-05-9
InChIKey PGAUJQOPTMSERF-QWQRBHLCSA-N
molekular Formula C22H32O3
molekular Wdalapan 344.49
Monoisotopic Massa 344.235 g / mol
lebur Point 138-139 °
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna bodas padet
Solubility DMSO: <10mg / ml
Storage Temperature di -20 ° C
Application Salaku hiji stéroid anabolik

Naon bubuk Raw Methenolone Asétat (434-05-9)?

Methenolone Acetate Raw powder, ogé katelah primobolan, mangrupakeun stéroid anabolik androgenic diturunkeun tina dihydrotestosterone sarta umumna kapanggih salaku stéroid lisan, lain suntik, mibanda sipat androgenic lemah. Bisa dipaké pikeun pengobatan kasakit sungsum tulang sareng anémia, preferredta pikaresep kanggo efisiensi terapi na luhur sareng karacunan hépatik anu leuwih handap dibandingkeun sareng analogna sareng 17α-alkylated. Metenolone asétat dipikawanohkeun pikeun pamakéan médis di 1961. Najan kitu, eta sering dipaké dina olah raga manusa kusabab kamampuhanna naékkeun kakuatan otot sakaligus ngamajukeun unjukukan sareng aggressiveness.

Kumaha bubuk Raw Methenolone Asétat (434-05-9) karya

Methenolone ngarupakeun turunan DHT (atawa janten langkung pas - bentuk wangun DHT). Containsdit ngandung beungkeut ganda nu ditambahkeun dina hiji sareng dua karbon, anu ngabantékeun pikeun ningkatkeun sipat anabolik ieu hormon. Carta ogé mawa gugus 1-métil tambahan anu ngajaga tina ngarecahna hépatik. Ayana éster asétat salajengna ngajaga tina métabolisme hépatik.

Powhen Methenolone Asétat bubuk (434-05-9) Dosage

Lisan Primobolan (Methenolone Acetate): Pula-puncén pamaké Primobolan ilaharna manggih rentang sapopoé 50 - 100mg janten dosis anu mujarab sareng Primobolan lisan. Pamaké panengah dipikanyaho pikeun ngajalankeun Primobolan lisan dina jangkauan 100 - 150mg poean kalayan hasil anu khususna, sareng para ahli anu maju bakal milari sauntuyan 150 - 200mg poean janten rada efektif. Variarian lisan tina Primobolan mangrupakeun salah sahiji dua stéroid anabolik lisan (anu sanés Andriol anu diayakeun oral Testosterone Undecanoate) anu henteu nampilkeun ukuran hépatotoksisitas. Kituna, dosis tinggi tina Primobolan lisan tiasa mangpaatkeun tapi kedah dicatet yén Primobolan lisan tetep mibanda ukuran lalawanan kana métabolisme jeung ngarecahna ati, sahingga résiko hepatotoxicity ti Primo kedah ditumpes dipaliréjari, utamana salaku Dosis primobolan tina format lisan diréduksi jadi jumlah anu leuwih luhur sareng luhur.

Pamaké awéwé anu pilari pikeun ngalampahkeunkeun kinerja sareng paningkatan fisik ti Primobolan lisan bakal mendakan kanyamanan sareng manfaat dina rentang poéan 50 - 75mg kalawan saeutik pisan résiko virilization.

Mangpaat Methenolone Asétat atah (434-05-9) kauntungan

Primobolan (Methenolone asétat) nyaeta salah sahiji stéroid paling admired diantara bodybuilders jeung atlit alatan kauntungan luar biasa na nu keur maot keur. Hal ieu ditétélakeun ku saloba ubar sampurna pikeun siklus stéroid. Ieu mangrupa solusi alus teuing pikeun sakabeh atlit jeung bodybuilders anu sensitip pisan atanapi rawan isu kayaning karuksakan ati, karacunan, sarta isu ati séjén nalika maké stéroid lisan saperti datang kalawan efek samping minimal na kauntungan countless nu ngawengku;

Ieu mantuan dina raising kakuatan jeung tanaga Tingkat - pamaké tiasa cacah dina sanyawa ieu ngaronjat kakuatan jeung tanaga dina mangsa siklus bulking. Gawéna ku sahingga ingetan nitrogén nu mangrupa aspék penting produksi énérgi.

IdsAids di gedong otot - hal ieu ogé nambahan nepi ka ingetan nitrogén. Wangunan otot ngalibatkeun nitrogén, sareng ku ngabantu dina ingetan nitrogén, stéroid ninggalkeun kaayaan anu cocog pikeun ngawangun otot anyar sareng tetep ngaropéa.

② Ngalirikan résiko kaayaan katabolik - stéroid ieu dipikawanoh salaku salah sahiji anu pangpindahna di pasar sareng pamaké henteu deui kudu salempang ngeunaan réaksi katabolik.

Increasest nambahan laju ngarecahna gajih - hal ieu utamina; aiding dina siklus motong. Helpsta ngabantosan pangurangan lemak awakna anu ngabantosan ngabantosan dina wangunan otot sareng ningkatkeun kakuatan pikeun kagedahan.

Beuli bubuk Methenolone Acetate ti Buyaas.com

Gawé babarengan kami, kami tiasa nganggo sahenteuna:
1. Produk urang dihasilkeun di handapeun cGMP sarta kualitasna tiasa dilacak.
2. Purni Dihamin henteu kurang ti 98%. COA; HPLC; Laporan uji HNMR bisa disadiakeun.
3. Pangabisa suplai urang pisan stabil sareng ngajadwalkeun produksi masal sacara rutin.
4. Urang gaduh pangalaman euyeub di porsi pasar tinggi-dunya di sakuliah dunya.
5. Gawé babarengan pabrik urang langsung, anjeun tiasa ngarugikeun biaya anjeun.


=