bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9) Produsén - bubuk Buyaas Stéroid

bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9)

Oktober 23, 2018

bubuk atah Methenolone asétat, ogé katelah primobolan, éta mangrupa stéroid anabolik androgenic diturunkeun tina dihydrotestosterone tur ilahar kapanggih salaku hiji stéroid lisan tinimbang suntik, mibanda sipat androgenic lemah. Ieu bisa dipaké pikeun pengobatan panyakit sungsum tulang anémia,


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1620kg / bulan

bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9) video

bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9) Pedaran

bubuk atah Methenolone asétat, ogé katelah primobolan, éta mangrupa stéroid anabolik androgenic diturunkeun tina dihydrotestosterone tur ilahar kapanggih salaku hiji stéroid lisan tinimbang suntik, mibanda sipat androgenic lemah. Ieu bisa dipaké pikeun pengobatan panyakit sungsum tulang anémia, eta anu pikaresep keur EFISIENSI terapi luhur sarta karacunan hépatik handap dibandingkeun kalawan analogs 17α-alkylated na. Metenolone asétat diwanohkeun pikeun pamakéan médis di 1961. Sanajan kitu, eta anu remen abused di olahraga manusa kusabab pangabisa miboga ngaronjatkeun kakuatan otot ogé promosi kinerja sarta aggressiveness. Éta sanggup enhancing kinerja di racehorses.

bubuk atah Methenolone asétat (434-05-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Methenolone asétat
Ngaran kimia NSC-74226; SH-567; SQ-16496; premobolan
merek Name Primobolan, Nibal
Kelas ubar androgén; stéroid anabolik; androgén éster
CAS Jumlah 434-05-9
InChIKey PGAUJQOPTMSERF-QWQRBHLCSA-N
molekular Formula C22H32O3
molekular Wdalapan 344.49
Monoisotopic Massa 344.235 g / mol
lebur Point 138-139 °
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna bodas padet
Solubility DMSO: <10mg / ml
Storage Temperature di -20 ° C
Application Salaku hiji stéroid anabolik


=

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "bubuk Raw Methenolone asétat (434-05-9)"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.