Bibliografi

  1. Anabolik Terapi dina Kedokteran Modern, William N. Mekarwangi. MD, kaca 75-120
  2. Narkoba, atlit, sarta Performance fisik, diédit ku John A. Thomas, Page 27-30
  3. Osteoporosis: Pathogenesis sarta Manajemén, diédit ku RM Francis, kaca 101-130