Mésér bubuk Testosteron Asétat Produsén & Pamasok - Pabrik

Atah Téstostéron bubuk asétat (1045-69-8)

Oktober 23, 2018
SKU: 1045-69-8
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

bubuk atah Téstostéron asétat mangrupa androgén sarta stéroid anabolik sarta éster téstostéron. Ieu dipake pikeun ngubaran hypogonadism jalu jeung jenis nu tangtu kanker payudara. Ieu mah can écés lamun dipakéna téstostéron keur tingkat low alatan sepuh mangpaatna atanapi ngabahayakeun.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

Atah Téstostéron bubuk asétat (1045-69-8) video

Atah Téstostéron bubuk asétat (1045-69-8) Pedaran

bubuk atah Téstostéron asétat mangrupa androgén sarta stéroid anabolik sarta éster téstostéron. Ieu dipake pikeun ngubaran hypogonadism jalu jeung jenis nu tangtu kanker payudara. Ieu mah can écés lamun dipakéna téstostéron keur tingkat low alatan sepuh mangpaatna atanapi ngabahayakeun. Téstostéron Easter bisa dipaké salaku gél atawa patch anu dilarapkeun kana kulit, suntik kana otot a, tablet anu ditempatkeun di macana, atawa tablet anu dicokot ku sungut.

Téstostéron asétat bubuk mangrupa androgén sarta stéroid anabolik sarta éster téstostéron. bubuk atah Téstostéron asétat boga laju gancang tina serapan na awak lajeng éster lianna. Salaku aturan umum, nu gancang / pondok éster, nu luhur predisposition pikeun PIP (nyeri suntik). Jadi nyuntik powder téstostéron asétat leuwih nyeri mangka suntik séjén Téstostéron

Atah Téstostéron asétat bubuk Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Téstostéron asétat
Ngaran kimia androst-4-en-17β-ol-3-hiji 17β-asétat, Deposteron; 1045-69-8; Téstostéron 17-asétat; Amolisin; Farmatest
merek Name Aceto-Sterandryl, Aceto-Testoviron, Amolisin, Androtest A, Deposteron, Farmatest, Perandrone A
Kelas ubar androgén sarta stéroid anabolik, agén anabolik
CAS Jumlah 1045-69-8
InChI konci DJPZSBANTAQNFN-PXQJOHHUSA-N
molekular Formula C22H30O4
molekular Wdalapan 358.4712
Monoisotopic Massa 330.219 g / mol
lebur Point 228-230 ° C
Freezing Point 2 ℃
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data sadia
warna kristalin bubuk bodas
Solubility 5.43e-03 g / l
Storage Temperature RT
aplikasi Hiji androgén. bodybuilding


=