Sagalana ngeunaan Nolvadex

1. Naon Nolvadex? Kumaha ieu jalanna? 2. Nolvadex migunakeun
3.Nolvadex dosage Hasil 4.Nolvadex
5.Nolvadex satengah hirup 6.Nolvadex efek samping
Mangpaat 7.Nolvadex Ulasan 8.Nolvadex
9.Nolvadex pikeun dijual 10.Nolvadex pikeun ngubaran infertility awewe


1.
Naon Nolvadex? Kumaha ieu jalanna? Buyaas

Kiwari, kanker payudara nyaéta salah sahiji anu paling sering kasakit nu awewe. Rupa-rupa panalungtikan parantos dilampahkeun sarta masih dipigawé kana obat-ubar nu bisa nulungan hiji hirup hirup henteu kanker. Nolvadex (54965-24-1) nyaeta salah sahiji pengobatan anu kabuktian aya mangpaatna dina pencegahan sarta pengobatan kanker payudara. Lian ti eta affordability na earns eta tempat di panggung global.

Nolvadex (54965-24-1) Mangrupa karacunan lisan anu parantos mujarab dina pengobatan pasien anu geus maju kanker. Mimang kapanggih dina 1966, sareng pangajian salaku obat pengobatan kanker mimiti di 1970. Dina 1998, éta janten ubar anu kéngingkeun persetujuan ti FDA pikeun ngabantosan kanker payudara. Panalungtikan dipigawé anu nunjukeun yen Nolvadex ngéduksi kansa nu kainféksi ku kanker payudara ku 50% kanggo awewe anu kasohor nyingkahna.

Pikeun ngarti kumaha cara Nolvadex, anjeun kedah terang yen sél kanker payudara merlukeun hormon awewe katelah éstrogén pikeun tumuwuh sareng kalikeun. Tamoxifen, ku kituna, sanggup ngawatesanana ku kamampuan éstrogén dina beungkeutan reséptor éstrogén na sél kanker payudara.

Nolvadex (54965-24-1) resmi disebut salaku reséptor éstrogén modulator selektif (SERM). ,Ta, ku kituna, pangurangan tumuwuh sarta baranahan sél kanker payudara ku ngeungpeuk éstrogén dina jero dada.

Lian ti Nolvadex pajoang éstrogén dina sél kanker payudara, ogé nyalin épék anu positif anu disababkeun éstrogén dina sistim awak. Kanggo kasepatan di awéwé posmenopausal anu aya dina tamoxifen, pihakna tiasa ngirangan résiko panyakit jantung ogé osteoporosis (kondisi anu nyababkeun cambakan tulang) tanpa kudu ngalaman terapi hormon.

2. Nolvadex migunakeun Buyaas

Nolvadex parantos dianggo saprak umur dina pengobatan sagala rupa kaayaan. Datangna janten Jurusalamet anu Lolobana ti lalaki sareng awéwé nalangsara panyakit sapertos sahanteuna sakali dina kahirupan maranéhanana. Ieu sababaraha bagian Nolvadex migunakeun anu dijieunna;

  • Nolvadexmay jadi prescribed boh lalaki sareng awewe sakumaha perlakuan kanker payudara positip atanapi limfa titik titik limfa sanggeus maranéhna ngalaman bedah suksés. Anggur Nolvadex parantos ngabuktikeun langkung aya mangpaatna nalika nungkulan kanker nu aya dina reséptor éstrogén sareng progesteron positif. Nolvadex nurunkeun résiko mindahkeun kanker kana dada sabalikna.
  • Lalaki sareng awewe anu ngagaduhan kanker payudara métastatik (kanker anu parantos nyebarkeun) tiasa ditugaskeun ku Nolvadex.
  • Awéwé anu nalangsara karsinoma ductal in situ (DCIS) sareng anu parantos ngajalanan operasi jeung terapi radiasi bakal ningkatkeun kauntungan obat ieu. Dina hal ieu, Nolvadexmay ngurangan résiko nalangsara ti kanker payudara invasif. Résiko sareng manfaat tina gaduh perlakuan ieu kedah kitu dibahas sateuacanna.
  • Awéwé anu aya résiko nangkeup pikeun ngembangkeun kanker payudara ogé bisa diurutkeun ku narkoba pikeun ngabantosan kamungkinan gaduh kanker. Résiko sareng kauntungan gaduh perlakuan ieu kedah kitu, dibahas dina hal ieu.
  • Salasahiji Nolvadex nu biasa dianggo dina pengobatan kanker indung.


Pituduh Pamungkas pikeun Nolvadex pikeun ngubaran kanker payudara

3. Dosage Nolvadex Buyaas

Dosol Nolvadex teu kedah pisan luhur pikeun dianggo; eta mangrupakeun SERM potent anu hade ogé dina dosage saeutik. Pikeun perlakuan médis, anu has Dosage Nolvadex nyaéta 10-20mg, nu dikaluarkeun dua kali sapopoé.

Pikeun épék anti estrogenic jeung pro-téstostéron, dosis Nolvadex kedah di antara 10-40mg per poé. Dosis anu anjeun milih gumantung kana ukuran, tujuan, sareng jumlah waktos anu anjeun hoyong janten.

Kudu dicatet yén dosage Nolvadex leuwih luhur henteu hartosna pangaruh anu langkung positif. 10-40 mg bakal masihan anjeun dampak anu signifikan jeung gancang nu peryogi pikeun ngirangan épék ngabahayakeun stéroid anabolik.

Henteu aya pertimbangan khusus anu dicokot tina administrasi Nolvadex. Pilihan anjeun kanggo nyandak eta sateuacan, saatos atanapi salami hidangan. Anjeun ogé tiasa gaduh éta boh isuk-isuk atanapi nalika waé peuting. Kadangkala kacida disarankeun yén anjeun teu kedah dibeulah dina dos Nolvadex.

4. Hasil Nolvadex Buyaas

Hasilna Nolvadex dina pencegahan kanker nyaéta sababaraha anu pangsaéna dibandingkeun obat kanker. Hasilna nunjukkeun panén tina 50% dina awewe anu parantos kanker payudara boh invasif sareng non-invasif. Nyandak éta salami waktos lima nepi ka sapuluh taun kabuktian pikeun ngurangan kanker tina pinareup anu sami sareng ogé résiko payudara anu kainféksi.

Nolvadex ogé ngajadikeun salaku solusi anu saé dina pengobatan gynecomastia duanana minangka ubar preventative sareng pengobatan awal pamekaran awal sami. Dina studi acak, damelna dina sapuluh pasien dina bulan, tujuh di antarana ngalaman panurunan ukuranana payudara maranéhanana. Opat di antarana anu ngalaman gynecomastia nyeri mah ngagampangkeun. Aya henteu karacunan dilaporkeun.

Alsota ogé nawiskeun hasil anu saé dina rangsangan produksi Téstostéron sakumaha parantos ngabedakeun deui normal pikeun opat minggu.

5. Nolvadex satengah hirup Buyaas

nu Nolvadex satengah hirup ieu exceptionally panjang dibandingkeun sanyawa lisan lianna. Kira-kira lima nepi ka tujuh dinten ku sababaraha studi anu nunjukkeun yén satengah-hirup Nolvadex bisa balik salami opat belas poe.

6. Nolvadex sisi-efek Buyaas

Nolvadex nyaéta ubar anu parantos diwanohkeun langkung ti lima puluh taun ka tukang, henteu heran unggal unggal bagian parantos diajarkeun sacara leres. Ieu ngagaduhan langkung seueur kauntungan, tapi aya ogé Efek samping Nolvadex anu tiasa kasulitan anjeun. Ieu sanesna hartosna, sakali anjeun nyandak éta, anjeun kedah ngalaman efek samping Nolvadex. Kalolobaan waktos, Anjeun pernah tiasa kakurangan tina salah sahiji aranjeunna.

Seringna, efek samping Nolvadex diprediksi tina segi mimiti sareng sabaraha lila anjeun bakal sangsara tina éta. Alsota ogé nya éta perhatoskeun yén efek samping sok malik sareng ilah sakali upami anjeun ngarengsekeun perlakuan.

Sawaktos Anjeun ngadangukeun awak anjeun, anjeun bakal diajar yén épék samping tiasa parah dina sababaraha kaayaan, sareng anjeun tiasa ngaleutikan atanapi nyegah anu aya kanggo ngabantos. Sababaraha efek samping umum ngawengku;

  • Libido ngurangan

Taya sahijieun henteu resep mendakan kirang di ranjang, khususna anjeun damel. Sanaos salah sahiji kauntungan Nolvadex sana ningkatkeun tingkat téstostéron, ogé sanggup ngirangan kelamin na. Panalungtikananana ngabuktikeun yén sababaraha pamaké Nolvadex humandeuar di low libido, sedengkeun anu sanésna deui janten kalanten.

  • Leungitna buuk

Kaleungitan bulu tiasa nyeri. Hanjakalna, éta kajadian anu biasa anu dipaké ku Nolvadex.

  • panas flashes
  • Bareud dina leungeun, suku, jeung suku
  • Réspon heunceut

Di dieu aya efek samping Nolvadex anu peryogi perhatosan médis saharita;

  • A parobahan dina visi anjeun
  • Rarasaan depresi (henteu tiasa nampilkeun kagiatan sapopoé anjeun normal)
  • Seueul (anu henteu mampuh tuang atanapi ngarasa bungangang sanajan saatos nyandak ubar ngurutan)
  • Réaksi heunceut kaleuleuwihan dipirig ku perdarahan, nyeri sareng irregularities menstruasi
  • Lumps payudara anyar.
  • Barebitan, nyeri, atanapi alungan di salah sahiji suku atawa leungeun, sanés sanés


Pituduh Pamungkas pikeun Nolvadex pikeun ngubaran kanker payudara

7. Mangpaat Nolvadex Buyaas

  • Ngurangan gynecomastia

Loba jalma henteu ningali gynecomastia atanapi boobs lalaki salaku kaayaan parna, tapi dina akal riil éta. Theta ngembangkeun jaringan payudara lalaki. Biasana, disababkeun ku parobahan tina hiji hormon kusabab sifat sapertos umur atanapi pamakean stéroid.

Dina hal ieu, kanaékan rasio éstrogén / téstostéron tiasa janten panyabab. Oge, hiji stimulasi androgenic ngaronjat estrogenic atanapi ngurangan ngaliwatan estrogen atanapi reséptor androgén interaksi bisa jadi cukang lantaranana.

Lalaki anu nalangsara éta henteu ngan ukur ningalikeun parobahan-wanda fisikna, tapi ogé sanggup ngabalukarkeun ngarugikeun psikologis pikeun aranjeunna. Lian ti kaleungitan kayakinanna, éta tiasa ngadamel hiji depresi kana titik diharepkeun nyalira. Malah parah, éta tiasa ngadamel langkung pang ကြိုးစားkeun pikeun nyumputkeun aranjeunna ku kituna bade kaos teuing pikeun nyingkahan kagiatan sareng nyingkahan kagiatan anu tiasa ngalaan awakna, nyaéta ngojay.

Kiwari, seueur lalaki anu gaduh kaayaan kieu anu salawasna aya dina préparasi solusi anu langgeng. Hal anu saé téh, salah sahiji Mangpaat Nolvadex téh nya éta ngurangan breasts oversized tanpa nyieun salah ngalaman efek samping parna. Nolvadex, ku kituna, nawiskeun pilihan aman sareng efektif dina pengobatan sababaraha kasus gynecomastia.

  • Ngaronjatna massa otot

Prosés ngumpulkeun massa otot sigana henteu mirah. Sadaya anu dipénta ku anjeun nyaéta angkat timbangan, aya dina diet anu sanésna, sareng ngiringan suplemén pangbudakan anu saé. Dupi anjeun terang yén anjeun tiasa ngalakukeun upami anjeun naros ka dataran? Produk nu bisa Anjeun pake lamun dibutuhkeun éta? Kumaha anjeun naekeun pertumbuhan otot anjeun?

Kanyataan anu nganggo salah sahiji Nolvadex nyaéta ningkatkeun térstostéron dina awak pikeun milih hiji pilihan upami badé ningkatkeun massa otot anjeun. Ieu ngalakukeun ieu ngaliwatan peta hipotalamus sarta kelenjar hipofisis dina uteuk. Anu nyababkeun paningkatan dina produksi Serat Stimulasi Follicle (FSH) ogé hormon Luteinizing (LH), anu lajeng ngajukeun produksi téstostéron ku téstés.

Statistik, lamun hiji lalaki nyepeng 20mg Nolvadex salila sapuluh dinten, tingkat téstostéron dina getih maranéhanana biasana ningkat ku 41%. Lamun digunakeun dina genep minggu, tingkat téstostéron tiasa saluhur 84%.

Téstostéron nyaéta hormon anu dihasilkeun sacara alami dina awak awak. Eta mantuan dina ningkatkeun sintésis protéin otot, kalimah. Rupa-rupa faktor tiasa ngabébaskeun produksi téstostéron. Pikeun kontra ieu, anjeun tiasa nganggo Nolvadex pikeun ngaronjatkeun produksi téstostéron.

  • Terapi Pos Daur

Nolvadex mangrupa salah sahiji SERMs non-stéroid, sahingga nunjukkeun éstrogenic antagonistic and estrogenic effects of agonist body awak. Meansta ngandung harti yén di sawatara daérah, éta tiasa ngalirkeun épék éstrogén dina sababaraha, sabab bisa ngabalukarkeun épék antiestrogenic. Salah sahiji éfék sapertos ieu kanaékan produksi téstostéron. Redulmu ogé ngaréduksi éfék éstrogén dina awak urang.

Dueta kusabab alesan ieu anu Nolvadex dianggap salaku komponén anu penting dina hiji jalma hoyong nyerat terapi pos-siklus. Becauseta sabab sabab sanggeus ngajalankeun siklus stéroid anabolik, aranjeunna tiasa ngarobahna jadi éstrogén. Hasilna, saurang jalma tiasa mangtaun boobs, anu ngandung harti anjeun kagunaan anjeun murah. Ku ngahambat éstrogén, efek samping sapertos kitu tetep "linggih". Tingkat téstostéron paling dipikaresep mulang tina normal nalika hasil tina Nolvadex.

Biasana, Nolvadex dikaluarkeun langsung saatos sadayana stéroid anabolik tos diberesihan tina awak individu. Hiji kedah nyandak 20-40mg poean salila opat nepi ka genep minggu. Sagala jumlah leuwih luhur ti éta henteu masihan épék langkung signifikan.

Salila PCT, Nolvadex urusanna sareng sématosостostos sakaligus salah sahiji atawa dua téstostéron sapertos sambetan aromatase kawas HCG atanapi Aromasin. Kauntungannana makeana babarengan nyaéta pikeun ningkatkeun pidangan éfék sareng ngamajukeun pungsi HPTA.

Tapi, kedah Nolvadex salila daur kedah dihindari upami anjeun tujuan pikeun ngontan suprési téstostéron sabab p / p bakal moal jalan. Anu bisa hartosna yén duit anjeun bakal turun solokan.

  • leungitna beurat

Teu siga sababaraha taun ka tukang, kaleungitan beurat ayeuna dianggap salah sahiji tiket keur katingalina saé. Lian ti ngabogaan beuheung belah, kalah beurat tiasa hartosna yén anjeun hoyong langkung sehat. Séding kalori tambahan henteu, langkung gampangna. Salah sahiji cara anu anjeun tiasa suksés dina lalampahan leungitna beurat anjeun nyaéta ku ngagunakeun Nolvadex.

Studi dilakukeun dina Hasil Nolvadex on leungitna beurat némbongkeun yén éta éféktif kalawan paling sifat na nyumbang kana manajemén beurat. Sacara umum, Nolvadex geus kabuktian boga kamampuan ngabantosan awak pikeun ngaduruk langkung gajih nalika métabolisme naékna. Kalolobaan fungsi lipolitik ningkat ku kituna kanaékan pembuatan lemak.

Babarengan Clenbuterol, aranjeunna tiasa ngakibatkeun panurunan dina aktivitas lipoprotein lipase yén énzim penting dina métabolisme trigliserida. Duanana bisa, ku kituna, meta salaku nginum obat leungitna beurat. Sajaba ti, Nolvadex dipikanyaho pikeun ningkatkeun kamampuan awak ngabeuleum gajih sareng ogé ningkatkeun tingkat énérgi anu penting pikeun prosés ngaduruk gajih.

  • Strengthenta nguatkeun pungsi sistem imun

Nalika urang nyarios sistim imunun awak, urang ngarujuk kana kamampuan pikeun bertakanan inféksi sareng panyakit. Teu dipikanyaho seueur, Nolvadex gaduh pangaruh anu positif kana sistim imun.

8. Ulasan Nolvadex Buyaas

produk hébat

Alexandra M. nyebutkeun, "Kuring kuring digawé salila genep bulan terakhir, sareng perobahan awakna henteu saloba mah ekspektasi. Kuring ngamimitian néangan hiji hal anu bakal naekkeun massa otot abdi sareng netep pikeun Nolvadex. Hasil Nolvadex sakadar hebat pisan. Massa otot kuring geus ngaronjat ridiculously, jeung kuring ngarasa kawas produk ieu kedah hatur nuhun sami. Kuring muji ka jalma unggal anu kedah ngagaduhan otot badag ".

Nginum obat leungitna beurat pangalusna

Priscilla K nyarios, "Saatos seueur panalungtik, aya kuring terang yén salah sahiji kauntungan Nolvadex rugi beurat. Abdi henteu tiasa ngantosan nyobian abdi, sareng abdi mesen di dieu; Kuring meunang pakét abdi dina sapoé. Sajauh abdi leungit sapuluh kilogram, sareng abdi pernah pernah kieu bahagia. Geus ayeuna anu abdi parantos narkoba kaleungitan beurat, sareng réncang sareng réncang sareng kulawarga abdi hoyong nyobian Kuring henteu acan nalangsara tina efek samping Nolvadex sajauh, teu siga anu kuring ngaliwat nalika maké ubar anu kaleungitan beurat lianna. Upami anjeun hoyong milarian kaleungitan tanpa uteuk sareng jantung kudu sangsara, maka Nolvadex téh anu kedah anjeun buka. "

Ata mujijat a

Leila Wagner nyebutkeun, "Kuring ngan narima minggu ka abdi Nolvadex minggu panungtungan. Héran anu mujijat anu tiasa janten? Saatos manéh kanggo nyobaan ka sapuluh taun terakhir, kuring tungtungna nguji positip ku pitulung Nolvadex, sareng Kuring keur ayeuna nahan kebat kuring tina kabagjaan. Kuring kurang yakin lamun kuring bisa mawa kana istilah, sareng Kami bungah mah tungtungna tungtungna. Kuring masih percaya, sareng kuring kakara ngaranna mujijat orok abdi. Saha anu anu kedah nyusun kedah masihankeun Nolvadex. "

Ubar PCT pangalusna

Cassie Houston nyarios, "Kuring maréntahkeun produk ieu kanggo salakina kusabab anjeunna mimiti ngamimitian ngegalan alatan pamakéan stéroid. Affectedta parantos kapangaruhan anjeunna pisan yén anjeunna malah ngajak cuti gering kusabab isin. Libido na teuing, teuing, sareng urang moal langkung resep sareng ngahiji. Saatos kana produk ieu, anjeunna nyarios yen hasil Nolvadex menak. Sagalana ayeuna geus tibalik, sareng anjeunna balik deui ka normal. The boobs parantos ngurangan sacara signifikan, sareng anjeunna balik deui ka jalan. Libido anu luhur teuing. Kuring yakin ieu teh PCT pangalusna anu bakal masihan dorongan Téstostéron anjeun. "


Pituduh Pamungkas pikeun Nolvadex pikeun ngubaran kanker payudara

9. Nolvadex pikeun dijual Buyaas

Anjeun meureun hoyong mésér bubuk Nolvadex salaku ubar PCT atanapi nungkulan infertility. Ogé, anjeun tiasa ngudag otot anu langkung ageung atanapi hoyong mangtaun sababaraha beurat leuwih gancang sareng gampang. Patarosan utama dimana anjeun tiasa ngaksés éta?

Salah sahiji patarosan nu paling umum anu urang seueur sasihkeun dimana aranjeunna tiasa mésér bubuk Nolvadex. Teu ngan saukur meuli manéhna tapi hareum anu kualitasna alus sarta hargana oge. Tempo yen seueur jalan online anu tiasa Anjeun meser, anjeun tiasa waé henteu yakin saurang ogé anu nawiskeun Nolvadex anu aman.

Kanggo pastikeun yén anjeun mésér halna leres, anjeun tiasa milih mésér Nolvadex pikeun dijual ti urang. Anjeun oge bisa meuli Nolvadex sacara bulk dina harga adil lamun niat anjeun reselling eta. Hal anu saé nya ku Nolvadex urang, moal aya kamungkinan nyésakeun nyeri burih atanapi karacunan tina éta; éta nyata Nolvadex.

10. Nolvadex pikeun ngubaran infertility awewe Buyaas

Gaduh kasulitan nyakabatan sareng perasaan enéh? Anjeun henteu nyalira. Statistik nunjukkeun yén di sabudeureun 7% tina awéwé kawin gaduh masalah anu teu kaganggu di sakuliah dunya. ,Ta sanesna hartosna, lamun mun aya sesah, aranjeunna moal aya kamungkinan ngayakeun orokna.

Salasahiji masalah utama anu nyumbang ka infertility nyaéta masalah ovulasi. Couldta bisa disababkeun ku sindrom polisstis ovarium, anu dicirikeun ku saimbangna hormonal sahingga ngahalangan ovulasi normal. Warta anu saé aya di mana waé aya obat anu diomongkeun oral atanapi ku suntik anu ngabantosan ngahasilkeun endog upami aranjeunna aya sababaraha kasusah. ,Ta kitu, naékna kasempetan ngévulasi.

Ngaliwatan ieu, salah sahiji tiasa ngadamel waktos anu bener ku kituna ningkat perbédaan kana hamil. Salah sahiji Bubuk Tamoxifen Citrate Mangpaat nyaéta yén éta tétéla supados ngarangsang éulasi sacara efektif. Ogé, éta ngarangsang ovarium pikeun ngahasilkeun sababaraha endog upami aranjeunna parantos ngahasilkeun salah. Kauntunganna nyaéta yén pamakéan na henteu langkung mirah sarta picilakaeun sapertos pamakéan gonadotropin (pangobatan ovulasi anu nyuntik).

Clomid murag dina kelas anu sarua sareng Nolvadex, sareng kadang sanésna digunakeun pikeun ngubaran gangguan ovulator awewe infertile. Workta dianggo ku cara nu sami sareng kabuktian ngabayangkeun ovulasi di awéwé 65-75%. Clomid, kumaha oge, hadir kalawan efek samping kawas jemahan pinding éndométrial sahingga henteu tiasa nyusun. Di sisi anu sanésna, henteu aya laporan ngeunaan efek samping Nolvadex dina rahim.

Rujukan

  1. Tamoxifen: Cicih Kontra Antigrogén, Ku John A. Kellen, kaca 1-201
  2. John F. Kessler, Nagreg A. Annussek, HarperCollins, 6 April 1999, 1-208
  3. Tamoxifen, Dr. Titus Marcus, Dimuat Tulisan, 29thMarch 2019, 1-18