BUYAAS News - pabrik Anabolics Stéroid

Blog

Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Anavar (Oxandrolone) pikeun Bodybuilding

November 16, 2018
Naon Anavar (Oxandrolone)? Oxandrolone (53-39-4), dijual kalayan ngaran mérek Oxandrin na Anavar, antara séjén mangrupa nginum obat androgén na anabolik stéroid (Aas) nu dipaké pikeun mantuan ngamajukeun gain beurat dina sagala rupa kaayaan, pikeun mantuan offset katabolisme protéin disababkeun ku -istilah panjang terapi corticosteroid, ngarojong recovery ti kaduruk parna, pikeun ngubaran nyeri tulang pakait sareng osteoporosis, mun rojong dina devel nu ...
maca deui

Trenbolone Enanthate vs Trenbolone asétat (Mana salah ngéléhkeun?)

November 17, 2018
Naon Trenbolone enanthate? Na kumaha gawéna? Trenbolone enanthate (10161-35-8) jeung Trenbolone asétat (10161-34-9) anu dua tina stéroid androgenic anabolik paling ilahar dipake. The Trenbolone Enanthate vs Trenbolone asétat hasil nu ampir sarua. bédana hadir kalawan waktu anu unggal nyokot rék dipegatkeun tina basa Trenbolone aktif. Sanajan aranjeunna disada kumaha bae sarupa, Trenbolone Enanthate na ...
maca deui

Masteron Propionate atanapi Masteron Enanthate? Nu hiji téh hadé pikeun anjeun?

November 29, 2018
Naon Masteron Propionate (Drostanolone Propionate)? Masteron Propionate (521-12-0) jeung Masteron Enanthate (472-61-1) mangrupakeun varian Masteron ku bédana leutik. Duanana injectable na anu ilahar dipimilik ku bodybuilders. Beda utama antara dua nyaeta administrasi dosage na satengah hirup maranéhanana. Masteron Propionate dosage leuwih leutik tapi dibikeun saban poé saprak tamba jalan saum sareng Leungitkeun th ...
maca deui