BUYAAS Nepangkeun - pabrik Anabolics Stéroid

Hengfei biologis Téhnologi Co., Ltd.

Luohe Hengfei biologis Téhnologi Co., Ltd., kapanggih dina 2008, mangrupakeun tinggi-tech perusahaan biokimia farmasi pikeun integral tina produksi, R & D na jualan. Ieu locates di Luohe Kimia Industri Park, komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran industri farmasi canggih, nyadiakeun produk inovatif sarta jasa kualitas luhur keur industri farmasi.

Hengfei Biotéhnologi nyaéta kalayan platform kuat biotéhnologi, téhnologi kimiawi sarta nguji analitis, fokus dina ngembangkeun API, antara tur rupa bahan kimia, bari nyadiakeun kualitas luhur Cro, jasa CMO sarta nguji jeung panalungtikan kualitas layanan analitik for jeung sya dina industri Kalautan.

Hengfei Biotéhnologi boga hiji tim manajemen ngalaman sarta-kelas munggaran R & Tim D, kaasup loba ahli beredar dina widang ngembangkeun prosés sintésis farmasi jeung panalungtikan kualitas farmasi. Éta ogé dipikawanoh jeung kalapa penting dina widang ieu kimia farmasi, téhnologi sintétik, ngembangkeun zat ubar, Arsitektur Kapal, jsb konsumén The parusahaan jeung mitra datangna ngaliwatan sakabeh dunya, ngabentuk partnerships nutup kalawan loba pausahaan farmasi di Amérika Kalér, Eropa, India sarta Cina.

Maksa dina prinsip "Basis Quality, Palanggan Kahiji, Service Jujur, Reksa Kauntungan", Hengfei Biotéhnologi Co., Ltd. nyadiakeun konsumén jeung produk nyugemakeun ngaliwatan nguji sampurna jeung kualitas luhur jasa.

Tulus kasampak maju ka cooperating sareng anjeun tur achieving a hareup win2win!

  • sintésis custom jeung kontrak R & D
  • Leutik skala & manufaktur badag skala
  • blok wangunan pikeun kapanggihna ubar
  • Prosés R & D tur ngembangkeun jalur anyar

Tim manajemén

gambar latar tukang ramatloka buyaas

Jack Z.

CEO, ngadegkeun perusahaan

gambar latar tukang ramatloka buyaas

Tandaan. Z. C

wangunna gabungan.

gambar latar tukang ramatloka buyaas

Lily Huang

CFO

gambar hurup ramatloka Bubuyaas

Peter J.

COO.

luhur-tech perusahaan biokimia farmasi pikeun integral tina produksi, R & D na jualan.

biotéhnologi
95%
Téknologi kimia
90%
Tés analitik
85%
Cro, jasa CMO
88%
Tés analitik
95%
Kualitas Layanan Panalungtikan
80%

kalawan platform kuat biotéhnologi, téhnologi kimiawi sarta nguji analitis, fokus dina ngembangkeun API, antara tur rupa bahan kimia, bari nyadiakeun kualitas luhur Cro, jasa CMO sarta nguji jeung panalungtikan kualitas layanan analitik for jeung sya dina industri Kalautan.

Simkuring boga laboratorium paling canggih jeung alat, luhureun tim na manajemén staffs R & D di dunya.

ISO9001: 2000 jeung sertifikasi GMP.

10
taun Pangalaman
776
Medicament nimukeun
158
panghargaan Winned
200000
Beneficiaries

Buku pasini

Ngalanggan meunang inpo nu panganyarna tentang klinik urang.
Anjeun bakal nampa beja panganyarna na bonus.